ImageEL BLOC DEMANA A l’ALCALDE QUE SOLVENTE EL PROBLEMA DE L’AIGUA D’ALCOI

Des del Bloc d’Alcoi, com bé sabeu, estem molt preocupats pels problemes que té l’aigua d’Alcoi per qüestions relacionades amb la hipercloració. I no hem deixat de proposar solucions i oferir-nos per col·laborar, però des del Govern Municipal del PP sempre han rebutjat les nostres propostes, i no han posat cap alternativa.

La normativa europea aconsella que quan l’aigua estigua hiperclorada per qüestions de força major (com seria el cas de la legionel·la) s’informe a la població de les mesures que ha de prendre en eixes qüestions. I a Alcoi no s’ha fet. Per això, des del Bloc hem enviat una pregunta a l’eurodiputat de la coalició Bloc-Pobles d’Europa per a saber si la Comissió Europea està assabentada.

Un veí ens ha aportat una mostra d’aigua amb residus, a falta d’analitzar, de cautxú de les tuberies, desfetes en algunes zones d’Alcoi per la hipercloració. La mostra d’aigua està agafada en una aixeta d’una casa nova de menys de 3 anys, el dia 25 de setembre, del barri de Santa Rosa, que és de la zona d’on més reclamacions continuades hem rebut.

Hui al Ple de l’Ajuntament, el portaveu del Bloc, Paco Blay, en el moment de Precs i Preguntes, li ha presentat la mostra d’aigua a l’Alcalde d’Alcoi i li ha preguntat si beuria d’eixa aigua o si li la donaria a un xiquet de bolquers. Sobretot li ha demanat que faça alguna cosa per solventar el problema, o almenys que informe a la població de les mesures que han de prendre.

Vos adjuntem les fotos de la mostra d’aigua.

Podeu trobar-les en major resolució a la web del Bloc d’Alcoi.  Punxeu ací.

David Abad
Secretari Grup Municipal