ImageEL BLOC CONSIDERA QUE ÉS URGENT CORREGIR ELS DEFECTES TÈCNICS DEL TUNEL DEL SALT

Paco Blay: “El Túnel del Salt és un dels punt negres -possiblement el de major sinistralitat- de la nostra comarca, i és necessari que es corregesquen els defectes tècnics per la via d’urgència”

 

El regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha expressat la necessitat d’actuar per la via d’urgència en el Túnel del Salt, ja que des de la seua inauguració s’ha convertit segurament en un dels “punts negres” i, possiblement en el de major sinistralitat, de la nostra comarca.

El portaveu del BLOC adverteix que “pel que es veu a simple vista, i sobretot per les queixes que formulen els usuaris habituals, sembla que el peraltat -tan important en les corbes i reboltes- està mal fet i per tant dificulta la maniobrabilitat en alguns trams. Així mateix, les indicacions luminoses que indiquen la perillositat de la corba més important sempre han estat poc riguroses, quan existeixen sistemes més segurs i visibles per a donar informació adient sobre el traçat de les carreteres”.

Blay observa que que no s’hauria d’ajornar la reparació d’aquest defectes bàsics, sobretot el peraltat, ja que per al temps de porta el túnel, són massa els accidents que pels motius indicats s’han produït. Potser amb voluntat de resoldre els problemes no fera falta deixar massa temps sense servei el túnel, sent així que hi ha solució per al trànsit en aquest punt.

No oblidem, acaba Blay el seu escrit, que per aquesta carretera circulen al dia molts vehicles, ja que passa gran part del trànsit local -els que van a les urbanitzacions de Montesol, el Sargento i el Baradello- i el comarcal (cap a Banyeres i Bocairent). I no creiem que siga una manera seriosa d’actuar esperar a què es produesca un accident mortal per a mamprendre actuacions serioses, quan el perill és evident cada dia i algunes desgràcies a punt han estar de ser irreversibles”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi