ImageÈXIT EN LA FESTA “BLOC & ROCK” ORGANITZADA PEL BLOC JOVE D’ALCOI EN EL ZOOLOCO

Màrius Ivorra: “Més d’un centenar de persones es van aplegar en el Zooloco, on van gaudir d’una nit animada amb música de rock en valencià”

Podeu trobar les fotos punxant ací

El dissabte passat va tenir lloc en el Zooloco, la festa BLOC & ROCK organitzada pel BLOC Jove d’Alcoi, on van acudir més d’un centenar de joves -i majors- que per internet s’havien informat mútuament de l’esdeveniment. Durant a festa es van repartir enganxines, fullets, etc. i es van intercanviar entre els assistents opinions sobre els problemes d’actualitat, en ambient molt agradable, desenfadat i festiu.

La festa va durar va durar fins ben entrada la nit, escoltant-se tot tipus de músiques dels gust de la joventut, tant dels grups “clàssics” de rock català com del nous grups valencians de més projecció en el camp de la música.
 L’ambient era ben agradable, i es notava que el BLOC Jove té la ferma voluntat de canviar les coses, i que ha assolit un compromís insubornable amb la defensa de la llengua i la cultura dels valencians. La iniciativa va deixar satisfets els organitzadors que estan pensant ja en altres activitats semblants en els propers mesos dirigits a normalitzar la música en valencià en els més diferents ambients.

Màrius Ivorra. Secretari Local del BLOC d’Alcoi.