No han pintat els passos de zebra

ImageEL BLOC DENUNCIA QUE ELS PASSOS ZEBRA DELS CARRERS ASFALTATS NO ESTAN PINTATS O JA S’HAN BORRAT

Paco Blay: “No es poden fer les coses amb precipitació i per raons electorals. Els problemes dels ciutadans, com la seguretat dels vianants, estan per damunt de tot”

El regidor del BLOC i candidat a l’alcaldia d’Alcoi, Paco Blay, ha denunciat que els passos zebra dels carrers recentment asfaltats, no estan pintats –o s’han esborrat amb molta rapidesa-, causant inseguretat als vianants. I alguns carrers inclús, als pocs dies d’haves estat asfaltats, ja tenen forats, com els del carrer Llibertat.

 

El portaveu del BLOC considera que en el fons ha estat un problema de precipitació per la proximitat de la contesa electoral, i s’ha tingut que fer una “llavada de cara” amb poc de rigor, i per tant s’han oblidat de repintar els passos dels vianants –importants per la seua seguretat-, o si en algun cas ha estat pintat s’ha fet malament i de pressa perquè molts d’ells ja ni es distingeixen les ratlles, i per tant no es veuen.

 

Aquesta situació fa que com no tots els automobilistes coneixen l’existència d’eixe pas preferent per a vianants, la inseguretat per als ciutadans que van a peu és molt superior inclús que la que hi havia abans d’asfaltar els carrers.

 

Tot açò mostra, en opinió de Blay, que el govern del PP ha estat aquests darrers mesos més preocupats per la seua imatge electoral, que per vertaders problemes dels ciutadans, ja que en molts carreres s‘ha desentés de recuperar els passos zebra i en altres la pintura ha estat deficient i, per tant, ha desparegut amb molt rapidesa.

 

Acaba Blay recordant que en aquesta campanya d’asfaltat dels carrers, no solament s’ha hagut de molestar durant massa dies els veïns que han vist com tardaven molt en acabar l’obra, sinó que també s’han oblidat de moltes voreres per on passen diàriament milers de ciutadans, amb perill per a la seua seguretat, fonamentalment de persones majors, que no troben voreres segures sinó amb rejols solts i inclús dificultat el seu pas per elles.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *