Desitgem resultat progressista en Alcoi

ImageEL BLOC TANCA LA SEUA CAMPANYA FENT UNA CRIDA A LA RESPONSABILITAT DELS VOTANTS

Paco Blay: “Desitgem que la jornada electoral transcórrega amb tranquil·litat democràtica i que el resultat final produesca un canvia progressista en la nostra ciutat”

El regidor del Bloc i candidat a l’alcaldia d’Alcoi, Paco Blay, ha elaborat un comunicat final en el qual fa una crida a la responsabilitats dels votants per tal que exercesquen el dret del vot de forma democràtica i que la jornada vaja pel camins ordinaris d’una societat madura i experimentada de manera que al final tothom puga sentir-se content i satisfet d’una jornada fonamental que decidirà el govern del municipi i de la Generalitat en el propers quatre anys.

 

Així mateix el regidor manifesta el seu desig que el resultat final siga un canvi de progrés tant en la Generalitat com en el municipi d’Alcoi, de forma que permeta una nova política més propera al ciutadà, més centrada en els problemes dels ciutadans, més sostenible i més participada.

 

Acaba el seu comunicat el regidor del BLOC confiant que el seu projecte Alcoifutur, puga portar-se endavant perquè possibilitarà un rellançament de la ciutat cap al futur, projecte que és obert i flexible però que necessita del concurs de tots els sectors socials per a portar-lo endavant.

 

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *