Des del BLOC, gr

ImageDES DEL BLOC, GRÀCIES I ENDAVANT!

Francesc-X. Blay
Regidor electe del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi

El primer que vam fer la nit electoral el passat diumenge va ser donar l’enhorabona a Jordi Sedano per l’èxit aconseguit. I des d’ací li reiterem la nostra felicitació.

Pel que fa a la nostra opció, volem manifestar la nostra satisfacció per haver passat d’un regidor a dos, i per això volem agrair a totes les persones que ens han ajudat a que aquest augment fóra possible. A tots els votants, col·laboradors, equip de treball, simpatitzants, persones que ens han animat pel carrer o en reunions, ciutadans que han cregut en nosaltres i han contribuït a consolidar la nostra opció… moltes gràcies!

No sobra, en aquesta moments, fer una mica de memòria. El dissabte 24 de maig de 2003, un dia abans d’aquelles eleccions locals, el BLOC era extramunicipal a Alcoi. El dilluns 28 de maig de 2007, l’endemà d’aquestes últimes, el BLOC és ja la tercera força política de l’Ajuntament. En quatre anys i dos dies, hem passat de no tindre cap representació a tindre dos regidors. És a dir, hem passat de ser poc més que testimonials i marginals a comptar amb el suport de quasi 2.500 conciutadans. En mig, molta faena, molta il·lusió, molts esforços, molta dedicació.

Pensem sincerament que el nostre treball, i també el nostre estil, s’han vist reconeguts i valorats. Els nostres conciutadans han comprés la nostra forma de fer política: crítica positiva i constructiva, propostes assenyades, no afegint crispacions innecessàries i donant suport a tot allò que és bo per a la ciutat… Per això, el BLOC ha crescut, quantitativament i qualitativament. Des que el 1987, en què l’actor i director teatral Pep Cortés va encapçalar una candidatura nacionalista, no hem parat de créixer. La nostra carrera, la carrera del BLOC, no és de 100 metres llisos, sinó de més llarg recorregut. Som realistes, no aspiràvem tant a vèncer com a convèncer. I creiem, honradament, que ho hem aconseguit. El temps ens donarà la raó, a la curta o a la llarga; de fet, estem veient que moltes de les nostres idees i propostes s’han aplicat amb èxit i han tingut ressò. La gent del BLOC som gent tenaç, sòlida, amb principis, de “pedra picada”, cabotes —com diem a Alcoi—, i tenim un projecte per a la ciutat, “Alcoifutur”, que pot millorar la qualitat de vida dels alcoians, objectiu fonamental per a nosaltres. Temps tenim per endavant per a continuar demostrant-ho.

 Ens sentim, per tant, forts i il·lusionats. I no volem decebre ningú; farem tot el possible per estar a l’altura de les noves responsabilitats que els ciutadans alcoians ens han atorgat. Per això la nostra línia serà continuar amb la nostra manera concreta de fer política, que creiem que és la més adequada i raonable: per un costat, construir i consolidar una alternativa de progrés; i per altre, oferir al nou govern la nostra predisposició al diàleg i la col·laboració en aquells temes que, des del nostre punt de vista, puguen representar una millora objectiva per al bé general de la ciutat, sense oblidar que continuarem exercint una oposició ferma, crítica, permanent i assenyada.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *