ImageEL BLOC DENUNCIA EL MAL ESTAT DE LES VORERES DEL CARRER CID

Paco Blay: “Sembla que, després de tanta campanya publicitària de reparació de voreres i carrers, s’han oblidat d’un del llocs més transitats pel vianants d’Alcoi: els voltants del mercat de Sant Roc, especialment el carrer Cid”

El portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha denunciat que malgrat la campanya de reparació de voreres i carrers, i amb molta publicitat, no s’haja actuat en un dels llocs per on transiten milers de vianants diàriament: els voltants del mercat de Sant Roc, concretament les voreres del carrer Cid, on moltes de les rajoles de terra estan soltes i dificulten el caminar dels vianants.

El portaveu del BLOC recorda que en el passat més d’abril ja van advertir els defectes de les voreres de la part dreta del carrer Cid, arrancant des del mercat, on moltíssimes rajoles estan soltes i altres suposen autèntics alterons que dificulten el caminar.

Segons Blay, “no es pot un pas sense xafar alguna rajola que estiga solta del terra. I sabem d’alguna persona que ha entropessat i quasi ha caigut per culpa del mal estat del sòl, i per tant és incomprensible com s’ha exclós del pla de reformes dels carrers d’Alcoi una zona tan transitada pels vianants que van al mercat, al col·legi de Sant Roc, a l’església o inclús de les persones que acudeixen des del barri de Santa Rosa cap al centre o l’Alameda. Si no es repara, podem tenir algun accident”.

Blay recorda així mateix que aquesta denúncia procedeix, no solament d’informacions de veïns que han sofert alguna dificultat sinó de l’observació personal de les voreres -a requeriment d’alguns usuaris- i que efectivament són desenes les rajoles que estan soltes provocant inseguretat al caminar, especialment a les persones majors i a les que tenen alguna dificultat motiu-, afegint una dificultat més i per tant posant en perill la integritat física de molts vianants.

 Acaba la seua nota el regidor del BLOC lamentant que no s’haja inclós en el pla de reformes uns llocs tan transitats per vianants. “Sembla que ha estat més important l’asfalt per als vehicles que no la reparació de voreres que utilitzen a peu milers de vianants cada dia. I per això demanem que per via d’urgència l’Ajuntament procedesca a la seua reparació immediata”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.