ImageEL BLOC CONSIDERA QUE HAURIA DE MILLORAR LA COORDINACIÓ DELS SEMÀFORS DE L’ACCÉS NORD D’ALCOI<!– has been replaced here –>

Paco Blay: “Els semàfors de l’entrada i eixida nord d’Alcoi podrien estar millors coordinats per tal d’agilitzar el trànsit. És impossible entrar o eixir d’Alcoi sense haver de parar-se almenys en un -o més- semàfors en el tram d’entrada o eixida”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua queixa en el sentit que tant l’entrada com l’eixida d’Alcoi per la zona nord podria millorar la coordinació entre els semàfors.

Blay ha rebut la queixa de varis ciutadans que afirmen és quasi impossible eixir o entrar a Alcoi per l’accés nord sense tenir que parar en un o més semàfors en els primers (o últims, segons el sentit de la marxa) dos-cents metres, distància que en principi no seria difícil de coordinar.

El portaveu del BLOC insisteix en què contràriament als semàfors de l’Alameda i els del carrer Entença, que estan prou ben coordinats -a una velocitat correcta, si no hi ha res excepcional, es travessa amb relativa rapidesa la ciutat-, els de l’entrada i eixida d’Alcoi no ho estan tant, de manera que quasi sempre es troba un semàfor en roig al poc d’eixir d’un altre relativament aprop.

Segons Blay, “és evident que són els tècnics que millor coneixen el trànsit, els problemes, els fluxes i les freqüències de vehicles, i per això seran ellx qui hauran de veure si és possible la millora que nosaltres proposem o complicaria el trànsit en altres carrers. En el BLOC  pensem que sí és possible coordinar millor els semàfors per tal que l’entrada i eixida d¡Alcoi siga el més fluïda i ràpida possible”.

 Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi