Ono no dona servei al centre

ImageEL BLOC DENUNCIA LA MARGINACIÓ DEL CENTRE QUE L’EMPRESA CONCESIONÀRIA ONO ESTÀ FENT NO DONANT SERVEI

Paco Blay: “L’empresa concessionària de la fibra òptica, està marginant al Centre, ja que després de varis anys de concessió, segueix sense donar servei al barri i per tant exigim que complesca amb la seua obligació”

 

     El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha denunciat la falta de servei que l’empresa ONO està cometent amb un barri tradicional com el Centre, on en molts llocs (carrers Sant Nicolau, Sant Francesc, barri la Sang…) encara no ha arribat la senyal, malgrat el triomfalisme del govern en la campanya de digitalització de la ciutat, clausurada ahir. La paradoxa és encara més notòria -i especialment greu- perquè per a aquests barris no és possible encara disposar de ADSL fora de Telefònica als números que comencen pel 965 54.

Segons el portaveu del Bloc, “no entenem com en la campanya de ciutat digital no s’ha inclós aquesta circumstància de generalització ni, per tant no compartim el triomfalisme del balanç de la campanya quan una part important de la ciutat no té aquesta possibilitat d’accés a la banda ampla fora de una única companyia: Telefònica”. Blay insisteix que el servei al ciutadà hauria de ser prioritari a l’hora de donar l’Ajuntament les llicències necessàries, exigint en conseqüència les contrapartides corresponents; no es pot estar subordinat simplement als plantejaments mercantils de l’empresa concessionària, la qual amb la utilització de l’espai públic municipal, està fent el seu negoci, sense cap exigència de contraprestació com l’esmentada.  

En aquest sentit, el regidor del BLOC recorda que “l’empresa està utilitzant el subsòl del municipi, patrimoni de tots els alcoians, i si se’ls ha autoritzat a foradar voreres i carrers i utilitzar els edificis per a extendre la seua xarxa, ha estat bàsicament perquè els ciutadans disposen de millores de serveis i per tant puguen tenir una millor qualitat de vida i un més fàcil accés a les noves tecnologies. Per això se l’hauria d’exigir a l’empresa que a canvi de les molèsties que el poble sofreix en les obres i la utilització de l’espai públic, fera extensiva la xarxa a tots els barris”.

Acaba la seua nota el portaveu del BLOC observant que ja fa varis anys que ONO està treballant a la nostra ciutat i que, per tant, ha tingut temps suficient de donar servei a carrers tan cèntrics com Sant Nicolau, San Francesc, La Sang… i que l’Ajuntament hauria de vetllar més per la qualitat de vida dels seus ciutadans i no desentendre’s dels seus problemes, com en aquest cas. 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *