Situació vergonyosa de la oficina d’estrangers

ImageEL CANDIDAT DEL BLOC A LES ELECCIONS GENERALS DENÚNCIA LA SITUACIÓ TERCERMUNDISTA DE L'OFICINA D’ESTRANGERS D’ALACANT

Rafael Climent, candidat del BLOC a les Corts generals: “No és tolerable que en el segle XXI tinguem encara servicis administratius que obliguen a les persones a dormir en la porta per garantir-se ser ateses”

 

El candidat a les Eleccions generals del BLOC, i alcalde de Muro, ha anunciat este matí que reclamarà al Ministeri de l’Interior a dignificar el servici que reben les persones immigrants en la oficina d’Estrangeria del carrer Camp de Mirra de la capital alacantina. En paraules del candidat “no podem consentir que persones que sol·liciten en NIE o la targeta d’estrangers es troben obligats a passar hores i hores fent cua per tal de poder realitzar les seues gestions administratives. Resulta desolador passar per la nit pel carrer Camp de Mirra i observar com la gent inclús ha de passar fred i fer nit a la porta d’esta oficina per tal d’assegurar-se el ser atesos per l’administració de l’Estat”.

El BLOC es suma així a la denúncia realitzada pel sindicat CCOO que qualificava de deplorable esta situació i la considerava inacceptable en un estat democràtic del primer món com l’espanyol. A més el candidat Rafael Climent es comprometia a defensar la modernització d’estes instal·lacions, per oferir una atenció digna als estrangers, en l’àmbit de les Corts Espanyoles

 

Rafael Climent Gonzàlez

Candidat del BLOC a les Corts generals i Alcalde de Muro

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *