Reducció en el pressupots per deutes

ImageEL BLOC DENUNCIA UNA REDUCCIÓ DE 100 MILIONS DE PESSETES EN EL PRESSUPOST DEL 2008 PER DEUTES DEL 2007

Paco Blay: "Cent milions de les antigues pessetes -600.000 euros- de despeses del 2007, carregades en el pressupost del 2008, suposaran una disminució per a enguany en serveis, en inversions…”

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi Paco Blay ha denunciat que el govern municipal del PP reduirà les inversions i els serveis per al 2008 en una quantia de 600.000 euros (cent milions de les antigues pessetes)  per carregar en el pressupost del 2008 deutes generats en el 2007 i no haver-los quantificat o pagat en el seu moment. En el conjunt de factures no pagades del 2007 n’hi ha des del mes de març i de tot tipus, algunes per a catering d’inauguracions diverses.

Per al regidor. “aquesta forma de passar diners d’un pressupost a una altre entra en contradicció amb les contínues afirmacions que el govern del PP fa en Alcoi en el sentit que la seua gestió genera superàvit o fins i tot que l’Ajuntament sempre te abundant disponibilitat de diners. Si tant diners els van sobrar, com els agradava de presumir, per què no van pagar els deutes que ara es veuen obligats a reconèixer de l’exercici del 2007?. És evident que o van gestionar mal, o han enganyat els ciutadans”.

 Des del BLOC consideren que aquests 100 milions de les antigues pessetes es van quedar sense pagar l’any passat senzillament perquè el govern del PP es va quedar sense diners per a poder front a les despeses que ell mateix va generar el 2007, amb la qual cosa la previsió va fallar, i la gestió també, en mamprendre activitats i despeses a les quals no podia fer front.

Segons el regidor del BLOC, “la sospita que com 2007 era un any electoral, es van gastar en despeses extraordinàries no previstes el que no tenien de cara solament a les eleccions, és inevitable. Amb la qual cosa la conclusió és clara: el PP utilitza els diners de tots els alcoians per al seu servei particular, i no en funció de les necessitats del poble; en definitiva, fa campanya amb diners de tots els alcoians, però com a més a més no la pot pagar, la carrega en l’exercici següent”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi i candidat al Senat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *