Sedano no es preocupa dels serveis dels ciutadans

ImageEL GOVERN DE SEDANO NO ES PREOCUPA DEL SERVEIS DELS CIUTADANS, PERÒ SÍ DE REPARTIR DINERS ENTRE ELS AMICS

Paco Blay: "És una vergonya que falten metges i escoletes, mentre reparteixen alegrement diners de tots els alcoians entre els seus amics”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua indignació pel que considera un autèntica vergonya el fet que els serveis bàsics dels ciutadans d’Alcoi com l’educació i la sanitat tinguen vertaderes mancances, però en canvi no para de repartir diners als seus amics en forma de subvencions, nomenaments o concessions.

El regidor del BLOC explica el contrast que ofereix la gestió sobre la ciutat de l’alcalde Sedano en matèria de serveis bàsics, on en sanitat falten pediatres titulats i el tancament del consultori de Batoi perquè no han posat un substitut, i en educació falten places d’escoletes infantils, amb el permanent repartiment de diners de tots els alcoians entre el seus amics: nomenament d’una persona més de confiança que se suma a les moltes que ja té, contractació de servei d’assessoria  externa en matèria d’urbanisme (29.000 euros) quan ja té tècnics qualificats, i el milió d’euros que li regalen al nous gestors del Calderón per a al seu manteniment tècnic i programació cultural.

Blay recorda que en la concessió del Calderón aprovada pel PP es contempla una plantilla excessiva de personal amb dedicació exclusiva que no farà falta estar tots els dies perquè la major de la setmana estarà tancat el teatre, com un tècnic frigorista, un electricista, un maquinista, auxiliars… I a més a més la concessió és per a una UTE en la qual el director serà un ex-regidor del PP i el cap de manteniment un cosí de l’anterior alcalde, diputat actual i secretari provincial del PP. “Si per a aquest tema no falten diners –al contrari!-  per a pediatres i un metge en Batoi no n’hi han diners, o per a fer alguna escoleta o ampliar les existents  encara menys. Una vergonya! Si fora any electoral segur que haurien resolt el problema de Batoi de forma immediata. Exigim a l’alcalde una solució ràpida i urgent”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *