ImagePREGUNTA A LA COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT PER SOROLLS MOLESTOS DE MCDONALDS 

Vos adjuntem la pregunta que hem formulat per la pròxima Comissió de Medi Ambient arran de les protestes d'alguns veins pels sorolls molestos que produeix el nou establiment de Mac Donalds.

Ha estat repetides les queixes que hem rebut relacionades amb el soroll que el nou establiment MacDonalds està produint, especialment notori en els dies d’estiu perquè els veïns tenen les finestres obertes i entra als seus domicilis de forma contínua, però especialment per la nit, quan en la ciutat s’imposa el silenci i el trànsit disminueix.

Concretament les queixes fan referència al soroll que emeten els aparells d’aire condicionat i les càmeres, sobretot per la nit perquè no paren de funcionar, ja que malgrat que tanquen al públic entre les 00’30 i la 1’00, segueixen treballant dins fins almenys les dues del matí.
També observen els veïns que de vegades, esporàdicament, arriba a les seues cases el so de música a un volum molest.

Així mateix noten que molts dies es produeix afluència de gent jove amb motos per la nit, després de les 12, que també fan molt de soroll.

Sembla que s’han fet vàries denúncies a la policia municipal en aquest sentit, però fins ara no semblen haver-se corregit aquestes circumstàncies.

Finalment, observen així mateix que la brossa procedent de l’esmentat restaurant es tira en hores que les ordenances ho tenen prohibit i, a més a més embruta les voreres perquè se’n surt de vegades un líquid de les bosses.

Per tots aquest motius considerem que seria convenient, i per això ho SOL·LICITEM, una inspecció a les instal·lacions del restaurant MacDonalds per tal que es mesure el grau de soroll dels seus aparells en els diferents moments del dia i de la nit, així com que es corregesca la forma d’eliminar els seus propis residus.