ImageEL BLOC D’ALCOI ANUNCIA QUE NO ASISTIRÀ A LA GALA DE TURISME PER NO COMPARTIR LA FORMA DE PROMOCIONAR-LO

Paco Blay: "Felicitem sincerament els premiats i des del BLOC afirmem que estem d’acord i recolzem el foment del turisme a la nostra ciutat, però no d’aquesta manera, lligant-lo a una persona –respectable, indubtablement- però d’excessives connotacions polítiques i de nul·les vinculacions alcoianes”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que el seu grup no assistirà a la Gala de Turisme per no compartir la forma de promocionar el govern municipal una activitat important per a la ciutat, però que al seu criteri està desenfocat i està utilitzant-se de forma partidista. “No podem compartir el fet de nomenar com a “embaixador de Turisme d’Alcoy” una persona clarament vinculada a un partit polític, i que a més a més no se li coneix cap vinculació amb Alcoi”.

El representant del BLOC recorda que en el seu col·lectiu consideren positiu que es fomente el turisme en la nostra ciutat i s’estimule aquesta activitat com una possibilitat de desenvolupament, però no d’aquesta manera. “Hi ha iniciatives més importants per a rellançar un turisme en Alcoi -que no acaba de despegar-, i que des del BLOC les hem indicat repetides vegades, que nomenar de forma folklòrica un embaixador d’Alcoi d’excessives connotacions polítiques i poc rellevant per a Alcoi”.

 Blay, no obstant, no vol deixar passar l’ocasió de “felicitar els premiats i desitjar-los un futur millor que el passat, que els ha fet obtenir el premi per la seua trajectòria professional i de dedicació al servei de la nostra ciutat”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.