El Bloc considera que les noves tecnologies ajudaran a donar un impuls a la Comarca.

ImageEL BLOC CONSIDERA QUE L’ARRIBADA ALS POBLES D’INTERIOR DE LES NOVES TECNOLOGIES AJUDARÀ A DONAR UN IMPULS REAL A LA COMARCA

Rafel Carbonell: "El projecte Internet Rural solament arriba als Ajuntaments, però no als particulars. Seria interessant que la pròxima reunió dels alcaldes de la comarca incloguera, a més d’unes altres iniciatives, també aquesta reivindicació de futur”.

 El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafel Carbonell, ha manifestat el desig que els alcaldes de la comarca demanen a qui corresponga que les noves tecnologies siguen una realitat a tots els pobles d’interior, ja que, en l’actualitat, a penes si arriben a les cases particulars, i, si ho fan, és amb moltes dificultats.

El regidor del BLOC reconeix que el projecte de la Diputació “Internet Rural” ha fet el seu paper per a no tenir aïllat de les noves tecnologies els municipis d’interior, però és un programa limitat perquè solament ixen beneficiats els Ajuntaments, ja que no permet l’arribada a les cases particulars de les noves tecnologies amb les mateixes condicions que els municipis grans. “La reunió dels alcaldes de la comarca podria incloure aquesta reivindicació a demanar a les autoritats responsables per tal de no deixar marginats els pobles d’interior de les tecnologies de futur. Els habitants dels pobles de la comarca també tenen dret a ser ciutadans de primera”.

Segons Carbonell, el desenvolupament dels municipis d’interior –i en la nostra comarca hi ha desenes, en procés de despoblació- passa per fer un esforç de tots, sobretot les institucions responsables (Diputació i Conselleries implicades), per tal de donar les màximes oportunitats de creixement econòmic, de qualitat de vida i de benestar social. “I a més d’altres iniciatives que des del BLOC reclamem des de fa anys, com impulsar indústries agroalimentàries, fomentar l’agricultura ecològica i el minifundisme, l’artesania tradicional i el turisme rural, les noves tecnologies han de formar part d’aquest procés de desenvolupament, les quals són necessàries per a donar suport i reforçar els altres sectors esmentats”.

Rafel Carbonell i Armero. Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *