ImageÈXIT EN LA III FESTA “BLOC & ROCK” ORGANITZADA PEL BLOC JOVE D’ALCOI EN EL ZOOLOCO

Alba Nadal: “Vam gaudir d’una nit diferent amb gent jove que té inquietuds i bona idees. La idea és repetir açò més a sovint. La veritat és que estem molt satisfets”

El divendres passat va tenir lloc en el Zooloco, la 3a festa BLOC & ROCK organitzada pel BLOC JOVE d’Alcoi, on van acudir més d’un centenar de joves -i majors- que per internet i a través de les xarxes socials, s’havien informat de l’esdeveniment. Durant la festa es van posar a la venda samarretes, xapetes, etc. del BLOC JOVE i es van intercanviar entre els assistents opinions sobre els problemes d’actualitat, en ambient molt agradable, desenfadat i festiu.

La festa va durar va durar fins ben entrada la nit, escoltant la música dels ‘Rudies All Around’, i després ja pop-rock internacional.

L’ambient era ben agradable, i es notava que el BLOC JOVE té la ferma voluntat de canviar les coses, i que ha assolit un compromís insubornable amb la defensa de la llengua i la cultura dels valencians. La iniciativa va deixar satisfets els organitzadors que estan pensant ja en altres activitats semblants en els propers mesos per mantindre viva la flama d'una joventut que vol canviar les coses i participar activament d'allò que succeix a la seua ciutat.

                                                                                                                         Alba Nadal. Secretaria Local del BLOC JOVE d’Alcoi