ImageEL BLOC DEMANARÀ EN EL PRÒXIM PLE DE L'AJUNTAMENT D'ALCOI QUE LES OBRES DEL PLAN ZP APROFITEN PER DUR GAS I ONO ALS LLOCS D'ALCOI ON ENCARA NO ARRIBEN

 Francesc X. Blay Meseguer, regidor portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, d'acord amb l'article 97 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, presenta davant el Ple de l’Ajuntament d’Alcoi, el següent prec:

Hi ha dues prestacions o serveis que encara no estan disponibles per a tots els ciutadans que ho desitgen: el subministrament de gas natural i l’accés a a les TICs per fibra òptica que comercialitza l’empresa ONO. Totes dues són importants per a la qualitat de vida del habitants d’Alcoi.

Sabem que s’està fent un esforç per a estendre per més carrers el servei de totes dues prestacions, però encara hi ha trams de carrer (o carrers sencers) que encara no en tenen.

Pensem que es poden aprofitar les obres que suposen foradar carrers per fer les infraestructures necessàries per a als dos serveis esmentats, i no haver de tornar en un futur a fer més obres sobre el particular.

És per tot el que s’ha exposat que el Grup Polític Municipal del BLOC formula a l’Ajuntament d’Alcoi el següent:

PREC

Que s’aprofiten les obres actuals per a instal·lar gas natural i ONO en aquells carrer o zones d’Alcoi que encara no en tinguen i estiguen en obres.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.