ImageEL BLOC D’ALCOI DEMANA QUE ES CREE EN L’HOSPITAL VERGE DELS LLIRIS UNA UNITAT DEL TRACTAMENT DEL DOLOR

 Paco Blay: “Cal evitar que molts alcoians i de la comarca es desplacen a altres hospitals, com Alzira, a sotmetre’s a tractaments del dolor, quan es podrien tractar ací a Alcoi”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat que proposarà que es cree a l’Hospital Verge dels Lliris una “Unitat de Tractament del Dolor”, que encara no existeix, tal com com ja funciona en altres hospitals.

El portaveu del BLOC justifica aquesta petició en el fet  que al no existir com a tal aquesta unitat en l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris, són molts els malalts que han de desplaçar-se altres Hospitals a rebre aquest tractament. Un dels Hospitals que sí en tenen i, per tant reben aquest tipus d’atenció sanitària, és el d’Alzira, la qual cosa obliga a els afectats no solament a desplaçar-se ells, sinó que també ha d’implicar a algun familiar, amb la conseqüent pèrdua de jornal i/o problemes laborals.

La situació en què es troben molts malalts es realment dramàtica, ja que al dolor que tenen per la seua respectiva dolència, cal ajuntar la incomoditat d’haver de deplaçar-se fora la ciutat o de la comarca, sent aixó que es podria implantar a la nostra comarca per tal de facilitar l’atenció sanitària en les millors condicions possibles i les menys incomoditats. “Per això ho proposarem en el proper Ple. Els ciutadans d’Alcoi i de les nostres comarques tenen tant de dret com altres a disposar d’una servei sanitari amb condicions”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.