El BLOC d’Alcoi presenta el seu cap de llista per a les pròximes eleccions: Rafa Carbonell.

ImageEL BLOC D’ALCOI PRESENTA EL SEU CAP DE LLISTA PER A LES PRÒXIMES ELECCIONS: RAFA CARBONELL

 Màrius Ivorra: “Tot el procés de renovació ha estat modèlic i exemplar, l’Assemblea va acceptar aquest relleu per unanimitat. El proper dia 15 es farà la presentació oficial en un acte en el Teatre Principal a les 7 de la vesprada. Vos esperem”.

Paco Blay: "És un bon moment per una ordenació tranquil·la i consensuada del canvi de candidat: és un relleu natural que l’Assemblea del BLOC va ratificar. Però l’equip de treball continua igual, amb reestructuració de funcions”.

Rafa Carbonell: “Assumisc amb il·lusió i amb orgull l’encàrrec de l’Assemblea. És per a mi un somni que el BLOC gestione el present i el futur de la meua ciutat, d’Alcoi. Un somni, que a partir de hui mateix, vull compartir amb totes les alcoianes i tots els alcoians”.

El col·lectiu del BLOC ha presentat el que serà el seu cap de llista per a les pròximes eleccions municipals. Serà Rafa Carbonell, actual regidor del BLOC des de les eleccions del 2007. És el primer partit que presenta el seu candidat a un any vista de la propera contesa electoral. La decisió del canvi de candidat va ser votada per unanimitat en la darrera assemblea local del BLOC que tingué lloc el passat 1r de maig.

En la roda de premsa va intervenir primer el secretari local del BLOC, Màrius Ivorra, el qual va recordar que com sempre fa el BLOC, un any abans de les eleccions decidim ja el candidat i ho vam ratificar en la darrera Assemblea del passat 1r de maig. Va afirmar així mateix que mentre els altres partits estan dividits, no tenen clar el candidat i encara no saben què passarà en els propers mesos, en el BLOC fem les coses de forma exemplar, consensuant els temes i propiciant renovacions naturals sense conflictes ni tensions. “Estic molt orgullós del meu col·lectiu”, va afirmar. I va fer una crida a tots els alcoians a què acudisquen a lacte de presentació oficial del candidat a alcalde d’Alcoi, el proper dia 15 al Teatre Principal, a les 7 de la vesprada.

Per la seua banda, Paco Blay va justificar en l’esmentada Assemblea el canvi, tot explicant que després de dues lesgislatures sent portaveu del grup municipal, seria bò per a tots –la ciutat, les persones i el partit- una transició pacífica, ordenada i consensuada. “Ser regidor és un honor i una responsabilitat que hauria de passar per molts ciutadans, i per això paga la pena que, com es fa en el futbol, es produesquen ‘rotacions’. És una excel·lent escola de ciutadania per on haurien de passar molts més ciutadans. I Rafa té, al meu criteri totes les qualitats necessàries per a assumir la nova responsabilitat”.

Blay ha insistit que es tracta d’un canvi de responsabilitats i reestructuració de funcions, que ell continuarà com fins ara treballant per la ciutat des del BLOC, defensant el projecte i el trellat en la vida política local. Va utilitzar el símil del futbol, al que tan aficionats són tots dos regidors (són socis del Deportivo des de fa molts anys): “és una remodelació de l’equip, que continua igual o millor, retocant les línies: si fins ara el davanter centre, el que marcava els gols, era jo, ara serà Rafa. Jo passaré a actuar de mitja punta o de centrecampista, on més coses puga aportar a l’equip”.

Per la seua banda, Rafa Carbonell va fer un sincer reconeixement de la tasca duta a terme per Paco Blay, el primer regidor nacionalista de la història local, va agrair el suggeriment de Blay a l’Assemblea local de què fora ell qui assumira la nova responsabilitat. “Assumisc amb il·lusió l’encàrrec i reconec que és per a mi un somni tenir la possibilitat de gestionar, de la mà del BLOC, el futur de la meua ciutat. Confie cegament en les possibilitats de futur d’Alcoi i espere guanyar-me la confiança dels alcoians”.

Carbonell va insistir que no serà tasca fàcil, però que amb treball, equip i projecte està convençut que es pot millorar molt la gestió de la ciutat i començar a resoldre els molts problemes que fins ara no han tingut una resposta satisfactòria pels actuals gestors. En aquest sentit va definir quines seran les seues prioritats: crear llocs de treball mitjançant sòl industrial mancomunat, exigir les infraestructures necessàries (tren Alcoi-Xàtiva i Alcoi-Alacant, parcs tecnològics i logístic, societat del coneixement de la mà de la Universitat…), cooperació entre tots els agents socials… i una atenció especial a aquells sectors que estan pitjor: parats, tercera edat, malalts, discapacitats i xiquets.

Respecte al govern futur de la ciutat, Carbonell va explicar que “honestament, el millor que li pot passar a Alcoi, objectivament, és que el BLOC gestione aquesta ciutat. I vaig a explicar-vos el perquè: que mane el PP en la nostra ciutat és perjudicial per als alcoians (falta de subvencions, d’ajudes, falta d’influència en els llocs de poder…), per la baralla interna que tenen i perquè formen part de la facció del partit perdedora; i que el PSOE manara a Alcoi, estant el PP a València, pel fet de ser el partit rival, també estaríem oblidats i desconsiderats… El que Alcoi necessita, en aquesta conjuntura política concreta, és igual que a Muro, un alcalde del BLOC: no sols per fer funcionar la mancomunitat de veritat, sinó per dur-se bé amb totes les administracions i aconseguir el màxim de benefici per als alcoians…”

I va rematar la seua proposta de govern amb una crida als altres partits: “donada la situació de crisi, i donat que tots estem en el mateix barco, el que cal és que tots remem en la mateixa direcció; i per això pensem que la millor solució per a Alcoi seria un govern de concentració presidit pel BLOC, amb les millors idees i persones de cada grup”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

                                                                                                                         Rafel Carbonell. Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

 

Image

Image

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *