El Candidat del BLOC a l’Alcaldia, Rafa Carbonell, omple el Teatre Principal.

ImageEL CANDIDAT DEL BLOC A L’ALCALDIA D’ALCOI, RAFA CARBONELL, OMPLE EL TEATRE PRINCIPAL EN L’ACTE DE LA SEUA PRESENTACIÓ

Rafa Carbonell: “La veritat és que estic molt satisfet pel recolzament rebut, tant per part de la militància com d’amics i altres persones que s’han apropat al Teatre Principal. Els companys m’han preparat un acte senzillament extraordinari ”.

El dissabte 15 de maig més de 300 persones van omplir completament el Teatre Principal, tot el seu aforament, per a assistir a la presentació pública de Rafel Carbonell com a candidat del BLOC a l’alcaldia d’Alcoi. És el primer partit que presenta a Alcoi el seu cap de llista per a les propers eleccions municipals.

Segons Màrius Ivorra, Secretari Local del BLOC, amb paraules que no ocultaven la seua emoció: “Estàvem segurs d’una bona resposta dels alcoians, però una assistència tan massiva només indica que el BLOC està generant il·lusió i esperança. Som alternativa de govern perquè hem sabut ser oposició constructiva”.

També Paco Blay, regidor del BLOC, s’hi mostrava exultant: “L’èxit de la convocatòria ha sigut desbordant. Ja no hi ha cap dubte de què amb Rafel Carbonell els alcoians disposem d’un líder amb unes magnífiques perspectives. Rafel està preparat i és digne de confiança per a moltíssima gent”.

L’acte va estar conduit  per dos actors ben coneguts pel públic alcoià com són Pepa Puchades i Miquel Martí, els quals van escenificar uns monòlegs escrits per a l’ocasió amb moltes referències humorístiques a la situació política actual. Les actuacions musicals, amb peces tradicionals i populars, per part dels xirimiters de La Degollà i alguns membres de la Coral Polifònica d’Alcoi, així com el passe de fotos de la trajectòria del BLOC i un vídeo sobre les seus activitats, van posar el punt més íntim i entranyable a l’acte.

Així mateix, tots els anteriors caps de llista de les candidatures nacionalistes des del 1987, hi van ser presents, Robert Company (1991), Màrius Ivorra (1995), David Abad (1999) i Paco Blay (2003 i 2007). L’actor i director teatral Pep Cortés, absent per motius de faena i primer candidat en el 1987, va deixar gravat un vídeo en el qual expressava el seu total suport al cap de llista. La unanimitat, pel que fa als recolzaments rebuts per a Rafel Carbonell, va ser total i absoluta.

Pel que fa als parlaments, s’hi van adreçar als assistents Enric Morera, Secretari General del BLOC i actual Síndic de la coalició BLOC-Compromís, Paco Blay, regidor i anterior cap de llista, i Rafel Carbonell, candidat a l’alcaldia d’Alcoi.

Les paraules d’Enric Morera van ser, en tot moment, elogioses cap al nou cap de llista del BLOC d’Alcoi. Segons ell: “Rafel Carbonell és un dels principals actius de què disposa la nostra força política, no tan sols a nivell alcoià sinó també a nivell valencià. Rafel Carbonell, amb la seua preparació i la seua entrega, condensa, de la millor manera possible, tot el que és el BLOC: valencianisme, progressisme, modernitat, alternativa i futur. Amb Rafel, Alcoi és tot un referent, com ho és ja a nivell nacional la trajectòria del BLOC a la comarca de l’Alcoià-Comtat”.

Paco Blay, en la seua intervenció, va manifestar que “Rafel Carbonell disposa de tot el meu suport i admiració. El conec de ben prop, ja que hem treballat junts a l’Ajuntament tres anys,  i sé que està en condicions de liderar molt més que el BLOC, està en condicions de liderar la nostra pròpia ciutat, Alcoi. Rafel és la personificació de molts anys de lluita i dedicació, de moltes aspiracions i esperances. Rafel és el futur i comptarà sempre amb la nostra col·laboració”.

Finalment, va prendre la paraula el mateix Rafel Carbonell amb un discurs en el qual s’hi va postular com a hereu generacional de les lluites i aspiracions de molts alcoians del passat, com a còmplice de moltes reivindicacions i necessitats del present, i com a representant d’uns anhels generals de millora de futur.

El discurs final de Rafel Carbonell va engrescar als assistents: “Em compromet públicament per a fer d’Alcoi una Capital, la capital de tot l’interior valencià, on tots els alcoians tinguen faena i bones condicions de vida i de futur; amb uns serveis públics adequats i de qualitat; amb bones comunicacions per tren i carretera; amb un medi ambient preservat; amb una llengua, cultura i tradicions pròpies vives i ben valorades… en definitiva, un Alcoi amb futur digne per a tots nosaltres i per als nostres fills i néts”.

L’acabament de l’acte, amb tota la gent plantada i aplaudint a Rafel, va significar la millor mostra d’un suport incondicional cap a un nou líder local que ha sabut, i més que sabrà, connectar amb el sentir i les necessitats del poble alcoià.

 

Rafel Carbonell. Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *