Una opció diferent.

Image                         UNA OPCIÓ DIFERENT

 Conèixer els problemes que tenen les persones és important. El polític ha de donar solucions als problemes actuals i planificar la societat del futur.

Tinc per costum parlar amb molta gent, sobretot escoltar el que diuen, però també m’agrada extraure informació de les enquestes del CIS, concretament la que analitza la percepció dels principals problemes de la societat. Sol ser un bon indicador dels problemes actuals i de les inquietuds futures.

És clar que el major problema que té la societat hui és l’atur i la situació econòmica, però en els últims 10 anys els problemes relacionats amb la classe política i els partits han passat a ser el tercer problema per davant del terrorisme o la inseguretat.

La societat està desencantada de la política i dels polítics actuals, però quan escoltes la gent sempre parlen dels mateixos, del PP i del PSOE. Sembla que són el principi i el final de tots els problemes. La societat està cansada del PP i del PSOE, reclamen un canvi, una regeneració política.

La societat està evolucionant cap a postures Ni-Ni, ni PP ni PSOE, que són els polítics que ens han portat a la situació actual de degradació econòmica i d’inseguretat en el futur.

Als mitjans de comunicació ja s’escolta “la generació Ni-Ni”. La setmana passada en una cadena de ràdio estatal, el locutor Carles Francino parlava d’un augment de la gent que s’autoproclamava “Ni-Ni”, ni PP ni PSOE, i que reclamaven un canvi.

El BLOC forma part de l’Ajuntament d’Alcoi des de fa uns quants anys. Durant tot eixe temps, els alcoians han tingut oportunitats més que suficients per a comprovar la nostra manera d’actuar, per a valorar les nostres propostes i per a conèixer els regidors que les representen.

Les prioritats del BLOC sempre han estat ben clares: treballar per la societat alcoiana, intentar amb les nostres propostes ajudar i atendre les necessitats actuals i proposar el futur des de la nostra òptica de ciutat. Les persones com a centre de qualsevol acció política. El BLOC aposta per convertir Alcoi en tota una Capital, la capital de l’Interior valencià: centre comercial, industrial i terciari avançat, amb bones comunicacions per tren i carretera, amb bona qualitat de vida… Un Alcoi amb futur per a tots.

El nostre projecte de ciutat, la nostra manera diferent d’entendre la gestió municipal, ha estat avalat pels 2.500 alcoians que en les passades eleccions van votar BLOC. Gràcies a elles i a ells, som actualment la tercera força política d’Alcoi. I n’estem orgullosos i ben devanits.

Ha de quedar clar que el BLOC treballa al Consistori amb l’objectiu de fer realitat el seu propi projecte, per manament dels alcoians que ens van donar el seu vot. Eixos centenars de conciutadans no van confiar Ni en el PP Ni en el PSOE, només van confiar en el BLOC. Ens devem a ells, i no decebrem mai la confiança depositada en nosaltres. Som fidels i dignes de confiança. Som gent de paraula.

Si algú creu que la funció del BLOC és la de fer de “crossa” o “muleta” d’algun altre partit (PP o PSOE) és que no ens coneix. El BLOC és una opció clarament diferent, amb personalitat pròpia. Ni volem un alcalde del PP ni volem un alcalde del PSOE. Volem un alcalde del BLOC, volem gestionar el present d’Alcoi i planificar el futur de la nostra ciutat nosaltres mateixos. Tenim equip i en tenim ganes; sentim la vocació i ens sentim preparats.

És per tot això que és bo recordar la distància existent entre el BLOC i el PP-PSOE. És per tot això que cal dir ben alt que n’hi ha més opcions. El bipartidisme, triar només entre blanc o negre, és una simplificació pobra del que vol ser la democràcia. La realitat és molt més complexa i rica en visions polítiques. Votar només PP o PSOE és oblidar que en la vida hi ha colors. Jutgen vostés mateixos.

Triar entre un mal conegut o un altre mal encara més conegut, o votar “a la contra”, és senzillament empobridor. Davant eixe escenari, podem abstindre’s, podem votar en blanc, podem votar nul…, o podem fer el pas de votar una tercera opció que reunisca les mínimes condicions que se li demanen a una força política: preparació, honestedat, responsabilitat i sentit comú.

Com comprendran, ja fa temps, que jo aposte (com molts altres alcoians) pel BLOC, l’actual tercera força política alcoiana. Perquè estem preparats, perquè som honestos, perquè som dignes de confiança, perquè tenim visió de futur…; en definitiva, perquè el BLOC no està preocupat per les pròximes eleccions, sinó per les pròximes generacions. La gent del BLOC ens mereixem una oportunitat per a poder demostrar que hi ha una altra manera de governar. Alcoi i els alcoians ho mereixen.

Màrius Ivorra Torregrosa

Secretari Local del BLOC d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *