Enric Morera: “Portarem a la via parlamentària l’agressió contra l’alcalde de Gaianes, encara no aclarida, com no s’han aclarit altres agressions a militants  i seus del BLOC”.

 

 

La direcció del BLOC comarcal, recolzada per Enric Morera, Secretari General i Síndic del grup parlamentari BLOC-Compromís, han denunciat l’atemptat als seus bens que va sofrir l’alcalde del BLOC de Gaianes, Ismael Seguí, el qual va ser objecte d’un incendi intencionat en part de la seua propietat (una caseta de camp, el tractor, una mula mecànica i una cuba) per part d’uns desconeguts, la identitat del quals encara està per aclarir. Segons Morera, “anem a exigir en el Congrés dels Diputats una investigació exhaustiva per tal de depurar responsabilitats, ja que totes les agressions que sofrim en el BLOC, no se n’ha aclarit cap, i aquesta és molt greu. Tenim la convicció moral que els origens dels fets tenen una motivació política, i la justícia ha d’intervenir amb tot el rigor”.

Per la seua banda, Ismael Seguí ha manifestat el seu disgust perquè ell i el seu equip de govern han estat governant el poble mirant sempre l’interès general dels seus conciutadans, buscant subvencions, promovent consensos, i gestionant els escassos recursos del municipi amb molt de rigor i austeritat, i li sorprèn aquesta virulència contra els seus bens. “No tant per mi, personalment, sinó per la tranquil·litat del poble i perquè no es torne a repetir, caldria trobar els culpables i jutjar-los. Volem viure en un poble tranquil, com sempre ha estat fins ara Gaianes, dins de les discrepàncies inevitables però que poden ser promovedores de debats enriquidors”. Així mateix, l’alcalde del BLOC ha manifestat el seu agraïment a la policia judicial i la Guàrdia Civil, que han actuat des del principi amb total diligència i professionalitat.

Tant el Secretari Comarcal, Pep Jordà, el portaveu a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, com el regidor d’Alcoi Rafa Carbonell, el regidor de Cocentaina, Enric Moltó, i el company de corporació de Gaianes Agustí Martínez, han volgut donar un total recolzament en moments difícils a l’alcalde de Gaianes, que està governant el poble amb molta prudència i circumspecció, però que ha estat objecte d’un incomprensible i rebutjable atac violent sobre els seus bens particulars, tot condemnat l’atemptat que ha suposat més de cinc milions de les antigues pessetes de danys materials. “L’informe dels tècnics de la Guàrdia Civil confirma que l’incendi ha estat intencionat i per això ho denunciem. Hem esperat uns mesos, però el culpable no ha aparegut ni confessat”, ha dit Pep Jordà. “Actes com el que ara es denuncia, no poden quedar impunes”, ha dit Paco Blay, portaveu del BLOC a Alcoi.