El BLOC d’Alcoi recorda un greu incompliment del programa del Sr. Sedano sobre el transport universitari

Rafa Carbonell: “El PP va prometre en la campanya del 2007 una ampliació del servei del transport universitari fins a València, Gandia i Elx; i no solament no ho ha complit, sinó que sembla que té tota la intenció d’eliminar fins i tot el servei fins a Alacant”. 

 

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafa Carbonell, està convençut que pel que fa a la qüestió del transport universitari “el Sr. Sedano no l’ha poguda gestionar pitjor, ja que no sols està deteriorant-lo i provocant un conflicte que perjudica els estudiants del servei universitari d’Alacant, sinó que ha incomplit greument una promesa electoral que va fer durant la campanya del 2007”. 

Segons Carbonell, Sedano va prometre concretament la “ampliación de los destinos del transporte universitario a Valencia, Gandia o Elche “, promesa que no s’ha complit en cap dels seus termes. “No solament no l’ha ampliat, sinó que no ha convocat el concurs per al d’Alacant, que acabava aquest curs, i, a més, ha provocat un greu conflicte en adjudicar-lo a dit, per afavorir a l’empresa SuBús, sense concurs ni expedient previ. Per altra banda,  està oferint als municipis de Cocentaina i de Muro, com si fora una novetat, un transport universitari comarcal que en realitat ja ha estat funcionant aquests anys a satisfacció dels usuaris per l’anterior empresa concessionària. No es pot enganyar d’aquesta manera els ciutadans”.   

En opinió del portaveu del BLOC, “estem davant d’una situació gravíssima d’irresponsabilitat política, ja que el Sr. Sedano i el PP preferixen defensar els interessos d’una empresa de fora, abans que no el dret de la majoria de les famílies modestes alcoianes que, gràcies al transport universitari, tenen la possibilitat que els seus fills facen una carrera. Les alcoianes i els alcoians mereixen molt més que un alcalde que gestione tan malament i que actue de forma tan irresponsable”.  

Carbonell recorda que aquests incompliments són fonamentals per a una mínima credibilitat política, perquè el mateix programa del PP afirma clarament que“El Partido Popular considera que el programa electoral es un verdadero contrato con los ciudadanos. Nuestro programa es nuestro compromiso con la ciudadanía…”. Segons Carbonell, “La conclusió a la qual arribem des del BLOC és molt clara: Sedano no ha complit el seu contracte amb els ciutadans, i ha fallat, ha traït la confiança dels alcoians. Cal lluitar, doncs, per salvar el transport universitari, ja que és més necessari que mai per a la gran majoria de les famílies del nostre poble i de la nostra comarca”.

 

Rafa Carbonell.

Portaveu i candidat del BLOC a l’Alcaldia d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *