L’Assemblea Local del BLOC d’Alcoi ha aprovat en la vesprada de dissabte la que serà la llista completa amb la que el partit participarà a les properes eleccions locals de maig.  Amb onze cares noves i una mitjana de 42 anys d’edat, afirmen tenir un grup de gent “preparada per a gestionar i un reflex de l’aire fresc que necessita Alcoi”.

Just ara fa un mes, el partit presentava els que són els sis primers llocs de la llista, amb Anna Serrano, David Abad, Paco Blay, Sabina Gregorio, Àngels Jordà i Rafa Carbonell al capdavant de tots ells. A aquests ja coneguts, ara se n’incorporen un total de dinou més, on trobem fins a onze cares desconegudes pel moment per a la política alcoiana i del partit. Destacar la quasi igualtat entre homes i dones aconseguida, amb quinze i deu respectivament. Una mostra més de l’equilibri que han volgut manifestar, tant per sexe com per edat i perfils de gent. Rafa Carbonell, alcaldable per la ciutat d’Alcoi, ha destacat el gran esforç realitzat per aconseguir una llista “adequada a les necessitats de la ciutat, perquè representa a tots els sectors i les sensibilitats de la societat alcoiana”.

Aquest grup de persones i alcoians, afirma Carbonell, “transmet il·lusió i ganes per treballar al servei d’Alcoi i els seus ciutadans”. I sembla ser que així ho veuen la totalitat dels militants de la formació, ja que la llista ha estat recolzada per unanimitat i rebuda amb convenciment. De fet, ha estat anomenada com la “candidatura del canvi”, fent clara referència a l’eslògan ‘Aire fresc’ que acompanya al BLOC aquestes darreres setmanes.

Des del BLOC d’Alcoi tenen el total convenciment de que amb aquesta llista estan en disposició de trencar la majoria absoluta del Partit Popular a l’Ajuntament, i tenir així la clau per entrar a formar part de l’executiu. “A més BLOC, menys majoria del PP”, afirma contundent el candidat a l’alcaldia.

Per últim, i aprofitant l’assemblea i els esdeveniments ocorreguts els últims dies, els militants del BLOC d’Alcoi han volgut manifestar conjuntament el seu rebuig davant “l’actitud antidemocràtica i de falta de llibertat d’expressió que ha demostrat el govern de Camps en la imposició de la multa que ha generat el tancament de repetidors de la TV3”.

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC a l’Alcaldia d’Alcoi.