Paco Blay: “Segons les nostres informacions, la presència alcoiana ha estat decepcionant  i tercermundista, segurament perquè era la “Fira de Camps”.  El PP subordina els interessos generals de la ciutat als interessos partidistes”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha denunciat el que considera una participació impresentable del municipi d’Alcoi en la recent “Fira Internacional de Turisme Comunitat Valenciana” (TCV), aquesta cap de setmana (25-27 de febrer), amb ningun representant local ni hosteses, ni material suficient. “La imatge que Alcoi ha transmés, diluït en el mostrador de Costa Blanca, amb molt poc d’espai i poca gent per a informar, i sense cap protagonisme ni diferenciació, ha estat molt pobra, com si no es creguera en les possibilitats turístiques de la ciutat, malgrat les vegades que els responsables locals en presumeixen. Sembla que el turisme que fomenta el PP local  és solament per als alcoians, no per als vertaders turistes”.

El regidor del BLOC insisteix en què ciutats semblants a Alcoi, com Gandia, Oriola o Benidorm i fins i tot ciutats més menudes –i de diferents colors polítics- com Benilloba, Ibi, Castalla, Muro, Mutxamel o  Xixona, tenien aparadors molt atractius, i en canvi Alcoi  no en tenia cap específic i propi, estant l’escasa informació sobre Alcoi en un racó del mostrador genèric sobre Costa Blanca i amb una sola hostesa que tampoc no era d’Alcoi i no en sabia res de la ciutat.

Blay formula una doble hipòtesi d’aquesta decebedora presència oficial alcoiana en la “Fira Internacional de Turisme Comunitat Valenciana” (TCV):

·         o bé el govern local del PP no creu de debò en la promoció turística real, i per això no han volgut anar a la TCV, que és el lloc on s’ha de promocionar, perquè el nivell de visitants és bastant notable. La qual cosa mostraria com tot el que estant fent (Congressos, nova seu…) és tot fum, sense contingut real”;

·         o bé no han volgut acudir simplement perquè els dirigents locals la consideren la “Fira de Camps” i els regidors alcoians del PP, amb Sedano al seu front, són ripollistes i per tant no volen “col·laborar” en els muntatges del seu adversari polític, encara que siga del mateix partit.

Segons Blay, “Si el motius de la pobríssima presència d’Alcoi en la TCV és la primera hipòtesis, malament: vol dir que estan enganyant els ciutadans en una activitat en la qual no es creu. I si és la segon, pitjor, perquè estarien subordinant els interessos del municipi i sacrificant el prestigi del municipi –molt malmés en aquesta Fira- als simples interessos partidistes. No són homes d’estat, no pensen que els interessos de la ciutat estan per damunt de tot, i actuen sempre de forma sectària”.

Paco Blay.

 Regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi