Rafa Carbonell: “Adrián Miró representa l’última figura d’una generació culta i erudita, que serà un referent  durant molts anys. Alcoi li hauria de retre un darrer homenatge”.

El portaveu i candidat del BLOC-COMPROMÍS a l’Alcaldia d’Alcoi, Rafa Carbonell, ha lamentat profundament la pèrdua de l’escriptor Adrián Miró, fill predilecte d’Alcoi, tot manifestant les seues més sinceres condolences tant a la família, que ha estat al seu costat en aquests darrers i difícils mesos, com al CAEHA, del qual era president d’Honor, com al mateix Ajuntament com a representant de la ciutat, de la qual era fill predilecte.

 Per al representant del BLOC-COMPROMÍS, la figura d’Adrián Miró deixa òrfena la cultura local, sobre la qual va publicar més de trenta llibres i desenes d’articles sobre temàtica tan variada com Història, Música, Pintura, Bibliografia, Biografia. Fou fins i tot poeta exquisit i un gran viatger, activitats de les quals han deixat testimonis de vertader mèrit. Tot i que gran part de al seua vida i activitat professional va transcórrer a París, la gran majoria de la seua obra tenia com a escenari i motiu de recerca la seua ciutat i el seus homes (escriptors, pintors, músics…).

 En aquest sentit, Rafa Carbonell recorda que seria de justícia que la ciutat li dedicara un gran i merescut homenatge en memòria de la persona que ha donat testimoni del seu compromís amb la ciutat, al temps que ha elevat a nivells molts alts l’aportació cultural dels nostres conciutadans.

 

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC-COMPROMÍS a l’Alcaldia d’Alcoi