“Lamentem que hi haja sectors que vulguen posar en dubte la utilitat d’aquest anàlisi”

El Director Municipal d’Esports, Alberto Vidal, ha destacat la utilitat del recentment presentat ‘Estudi d’impacte econòmic de l’ascens de l’Alcoyano a 2a A’, així com la professionalitat dels tècnics que han portat a terme aquest treball. Vidal ha volgut així respondre a alguns sectors que sembla que tracten d’entorpir la tasca del Govern municipal, en uns moments en què ens hem de congratular per l’èxit esportiu aconseguit, i, en els quals, també, hem d’arrimar tots el muscle i deixar-nos de crítiques poc constructives.

 

Vidal ha subratllat que l’estudi és d’absoluta utilitat per tal de comprendre la dimensió de la fita aconseguida per l’Alcoyano, i com l’esperat ascens pot repercutir sobre l’economia local. D’aquesta manera, es disposa d’un estímul important per la captació d’inversions que revertiran sobre el conjunt de la ciutadania. Però, sobretot, ha volgut deixar clar que l’estudi ha estat realitzat per tècnics de l’Ajuntament i de la Cambra de Comerç, sense cap càrrega per a les arques municipals: “En contra del que alguns sectors puguen insinuar de forma equivocada, l’estudi no ha generat cap cost per al govern municipal. Ha estat realitzat per un tècnic de reconeguda solvència com Salvador Solbes, amb l’ajut de diversos professionals de la Cambra de Comerç. Ha estat una demostració més de com es poden rendibilitzar al màxim els recursos humans de què disposen en l’Ajuntament, que són molts i de gran nivell”.

D’altra banda, el Director Municipal d’Esports ha lamentat “que des d’alguns sectors d’opinió no es demostren actituts més proactives i constructives. En un moment com l’actual, amb una situació econòmica tan complicada, l’Alcoyano ens ha oferit una oportunitat que hem d’aprofitar. L’ascens no només té un enorme valor sentimental per als alcoians i les alcoianes, sinó que a més pot esdevenir un gran estímul socioeconòmic, tal com va demostrar l’estudi”.

 

 

Alberto Vidal Calatayud.

Director Municipal d’Esports