Celebrat el passat 28 de setembre de 2011

Companyes i companys,

A continuació us adjunte els enllaços als vídeos enregistrats el mes passat al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi, durant la Sessió Plenària de setembre.

 

 

Al primer d’aquestos vídeos podeu seguir les intervencions de la nostra companya i Regidora Anna Serrano en relació al debat i l’aprovació de la moció que presentava la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià, amb Vicent Romans com a portaveu, per donar-li a un espai de la ciutat el nom d’Enric Valor, el narrador i gramàtic de Castalla ben conegut per tots com autor de les “Rondalles valencianes”.

Podeu veure, al següent vídeo, al company i Regidor d’Hisenda David Abad explicant la decisió de demanar el crèdit ICO pel pagament de les factures a petits proveïdors pendents de l’anterior Govern del PP. Tot seguit, la contestació i l’argumentació del mateix David Abad després de la resposta del portaveu del PP, en relació a l’estat dels comptes municipals, amb números, dades i exemples.

A continuació, és el company i Regidor d’Espais comuns i Qualitat urbana, Paco Blay, qui, al tercer vídeo, debat amb Fernando Pastor, portaveu del PP, sobre la moció presentada per aquests en relació a l’edifici de la CAM que alberga el CADA.

I finalment, el company Rafa Carbonell, Vicealcalde d’Alcoi contesta el Grup Popular després dels insults i disbarats de Mario Santacreu i Jorge Sedano.

Una vegada més, esperem que, encara que la qualitat sonora no siga la que desitjàvem, la informació siga del vostre interés; per la següent gravació creiem poder assegurar una millora considerable d’aquesta qualitat. I ja sabeu que el Ple del mes d’octubre se celebrarà aquest dimecres 26 a les 19:00 h al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi i que pot assistir tot aquell que estiga interessat. Us recordem que també podeu participar al torn obert al públic assistent sempre que ho comuniqueu amb antelació a l’inici del Ple.