Els candidats per Alacant de Compromís-Equo expliquen el programa a la comarca.

Durant la jornada d’ahir, dijous 10 de novembre, els candidats al Congrés i el Senat per la circumscripció d’Alacant de Compromís-Equo van ser rebuts per diferents col·lectius d’aquestes comarques i van tindre l’oportunitat de fer-los arribar el seguit de propostes, idees i missatges del projecte polític que la coalició proposa per aquestes Eleccions Generals, així com de recollir els problemes, inquietuds i preguntes que els veïns volen fer arribar a Madrid.

(Adjunte l’enllaç a les fotos de la jornada)

 

 

Aitana Mas i David Navarro, números u i dos de la llista al Congrés i Natxo Bellido, número u de la llista al Senat, acompanyats del Vicealcalde d’Alcoi Rafa Carbonell i els Regidors David Abad, Paco Blay i Sabina Gregorio, van visitar Agres, Muro, Gaianes i Beniarrés.

A Agres van degustar les especialitats de les comarques en un dinar de germanor amb els alcaldes de Muro, Rafa Climent, de Gaianes, Agustí Martínez, i l’amfitrió, Josep Manel Francés, Alcalde d’Agres. Els regidors de Compromís de Beniarrés, Josep Jordà, de Millena, Maria Monter i de Penàguila, Antoni Blanes i representants dels col·lectius de Cocentaina, Alcoi i Agres, completaven la taula. En acabar, l’Alcalde informava els candidats dels problemes propis d’Agres, entre els que destacava “la paralització per part de Conselleria de les obres del Centre de Salut.”

A Muro, acompanyats del seu alcalde Rafa Climent, van explicar el projecte Compromís-Equo davant els micròfons als estudis de dues emissores de la localitat. Van aprofitar per destacar que “la nostra recuperació econòmica i el descens de l’atur passen necessàriament per augmentar l’activitat de les pimes i de les microempreses, pel que s’han de posar en marxa tots els mecanismes possibles per millorar la situació en què es troba aquest teixit empresarial, que és el que realment genera riquesa al nostre territori”.

L’Alcalde de Gaianes va acompanyar els candidats pel poble i van visitar el Museu Etnològic, on se’ls va explicar el funcionament d’una antiga almàssera.

Al voltant de les 20:00 h, una cinquantena de veïns de Beniarrés esperaven les paraules dels candidats de Compromís-Equo. Mentres al costat mateix acabava el mitin del PP, Rafel Carbonell, Vicealcalde d’Alcoi, va aprofitar la coincidència per recordar que “els veïns de Beniarrés no han pogut veure els candidats de PP o PSOE a Alacant, per què els amaguen fins i tot dels cartells. Ningú d’aquest poble podrà votar Rubalcaba o Rajoy: en canvi ací ve Aitana Mas, la candidata per Alacant, que sí podrà defensar els nostres interessos, els que ací li proposeu, a Madrid”.

De la seua banda, Aitana afegia, a preguntes dels veïns, que “la joventut dels nostres candidats no és un obstacle per què aconseguim fer sentir la vostra veu a Madrid; ben al contrari, demostrem que els partits de sempre, antiquats, ens han dut a la crisi actual i són incapaços de generar il·lusió i aportar solucions”.

(Adjunte l’enllaç a les fotos de la jornada)