El Centre d’Esports col·labora amb el Consell Valencià de l’Esport en aquesta activitat

Més de dos-cents xiquets i xiquetes de centres d’educació especial de tota la província d’Alacant, amb més d’un centenar d’acompanyants i noranta voluntaris, han recorregut aquest matí la Via Verda d’Alcoi en l’Encontre de Senderisme i Cicloturisme Adaptat, dins el marc de la 30a edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

L’activitat, organitzada pel Consell Valencià de l’Esport, ha comptat amb la col·laboració del Centre d’Esports d’Alcoi. Des de primera hora del matí els participants, provinents de diferents localitats de la província com ara Sant Joan, Elda, Crevillent, Torrevella, Alacant, Villena o també Alcoi (amb la participació del col·legi Arnauda), han eixit del barri de Batoi per recórrer, cadascú al seu ritme, la Via Verda fins al Poliesportiu, on han arribat al migdia. A l’arribada a la pista d’aeromodelisme, cada participant ha rebut una medalla; i després del recorregut, s’ha celebrat un dinar de convivència al Pavelló A del Poliesportiu Francisco Laporta.

El Director del Centre d’Esports Alberto Vidal ha remarcat que “aquest tipus d’activitats s’emmarca dins el nostre objectiu de fer arribar la pràctica de l’esport a tothom, especialment als xiquets i xiquetes, per això col·laborarem en aquestes iniciatives sempre que tinguem ocasió”.

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)