L’Àrea de Dinamització Econòmica ha preseleccionat ja 40 professionals per a la pròxima producció

La borsa de treball del sector audiovisual que ha habilitat l’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi ha estat un veritable èxit, ja que ha incorporat a més de 250 professionals que aspiren a treballar en les diferents produccions cinematogràfiques que es puguen realitzar a Alcoi.

Tal com ha expressat el Director de l’àrea, Màrius Ivorra, “hem tingut una resposta molt important, que permetrà a les empreses disposar d’una nòmina de professionals per a les produccions audiovisuals que es desenvolupen a Alcoi i comarca. Tenim a un total de 160 professionals de la ciutat i les nostres comarques, però també s’han presentat professionals de Madrid, Barcelona, Andalusia, Extremadura, Palma de Mallorca, Ceuta i Melilla… A més de molts professionals de València capital. Estem molt contents per aquesta resposta, ja que constatem que hem creat una fórmula que es pràcticament única a tot l’Estat, i que les productores valoren molt per com pot facilitar la feina a l’hora de cobrir les seues necessitats professionals”.

De fet, el Director de l’Àrea de Dinamització Econòmica indica que ja s’ha començat a treballar en la borsa, ja que a partir de la propera setmana està previst que comence el rodatge a Alcoi i altres punts de la comarca de ‘Corpse Grinders 3’, la propera producció del director Manolito Motosierra, tota una personalitat dins el seu gènere. Segons subratlla Màrius Ivorra, “ja hem preseleccionat a vora quaranta professionals de la borsa, i ara la productora mantindrà entrevistes per a que quinze d’ells s’incorporen al rodatge en diferents tasques”. A banda, Ivorra també destaca que un taller creatiu alcoià ha rebut l’encàrrec d’elaborar alguns elements d’escenari i atrezzo del film: “Des de l’Àrea de Dinamització valorem molt que les productores invertisquen a la ciutat, i creen treball i riquesa a Alcoi. És l’objectiu principal del nostre departament, i a poc a poc, malgrat les dificultats actuals, ho anem aconseguint. Per això seguirem treballant per a que el sector audiovisual augmente el seu pes específic a l’àmbit socioeconòmic local”.

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi