L’Assemblea de l’organisme va donar el vist-i-plau a l’increment

Els responsables del Centre d’Esports d’Alcoi han volgut expressar el seu agraïment als clubs i esportistes locals per la comprensió i responsabilitat mostrada amb l’Ajuntament i la seua complicada situació financera, acceptant la proposta d’increment dels preus dels carnets del propi Centre d’Esports.

En paraules del seu Director Alberto Vidal, “des del Centre d’Esports estem orgullosos del col·lectiu esportista local, ja que durant l’última Assemblea van mostrar la seua voluntat de col·laborar en allò possible amb el seu Ajuntament, triant entre les opcions plantejades la d’apujar lleugerament les tarifes. Només mantindre obert el Poliesportiu Municipal Francesc Laporta té un cost de 40.000 euros mensuals, de forma que si seguirem el decret de Rajoy els esportistes haurien de pagar més de 200 euros anuals de carnet. No volem repercutir totes les despeses en l’usuari, però sí posar en valor allò que s’utilitza, tal com vam explicar a l’Assemblea. Acceptar aquesta lleugera pujada evidencia el compromís dels esportistes locals amb la seua ciutat”.

D’altra banda, Vidal també ha lamentat que l’oposició municipal critique aquesta pujada, i ni tan sols assistira a l’Assemblea per expressar la seua opinió al respecte: “Si tinguérem una oposició responsable, com a mínim acudirien els seus representants als fòrums adequats per expressar la seua disconformitat, en aquest cas l’Assemblea del Centre d’Esports. Ni tan sols justifiquen així el sou que cobren dels alcoians acudint a les reunions a les que haurien d’anar, i ara critiquen una pujada que ni tan sols s’aproxima al increment del 28% que l’antic govern municipal va aplicar l’any 2008. No és més que una nova mostra de la seua nul·la aportació a la gestió local”.

El Director del Centre d’Esports, Alberto Vidal, ha remarcat que les tarifes locals es mantenen molt assequibles malgrat l’increment, i ha citat casos de ciutats semblants per comparar les tarifes del carnet local d’ús de les instal·lacions esportives: per exemple, a Gandia té un cost de 96 euros, a Vila-real de 106 euros, i a Torrent de 34 euros però pagant a banda per entrenament i per partit.

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)