El màxim òrgan provincial ha atorgat una ajuda de més de 700 euros a la iniciativa

La Diputació Provincial d’Alacant ha concedit a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi una subvenció de 726 euros per al programa d’oci juvenil Alcoi Activa Jove, una iniciativa que s’ha desenvolupat al llarg dels darrers mesos, en la qual han participat desenes de joves de la nostra ciutat.

L’ajuda suposa l’11% de la quantitat sol·licitada per la Regidoria, per tal de cobrir part del cost del projecte, un cicle que finalitzarà amb un viatge a Praga que finalment es durà a terme al mes d’octubre, amb un preu molt atractiu per tal de facilitar l’accés al mateix als joves i les famílies.

 

 

La Regidora de Joventut Sabina Gregorio s’ha congratulat per aquest suport de la màxima institució provincial, destacant que malgrat que la quantitat siga discreta, el programa ha obtingut el reconeixement de la Diputació, la qual cosa contrasta amb les crítiques formulades per part de membres de l’oposició municipal: “Tot i les reserves manifestades per alguns membres de l’oposició, la Diputació ha considerat el programa una bona oportunitat per als joves, i l’ha avalat amb una subvenció de certa importància per al seu desenvolupament. Des de la Regidoria de Joventut estem contents dels seus resultats; malgrat que algunes activitats no hagen tingut una assistència massa nombrosa, com a primera experiència després d’una dècada sense cap política de Joventut a la ciutat, el més important era començar a crear una dinàmica que a poc a poc vaja tenint més interés per als joves. A partir d’ara, a més, amb la creació del Casal Jove, seran els propis joves els que ens comuniquen les seues inquietuds i les seues preferències per a futures activitats, participant així amb la seua organització. Treballem per tornar a la joventut de la ciutat el protagonisme que no haurien d’haver perdut, i per això confiem en que les activitats vagen tenint cada vegada més repercussió i transcendència entre els nostre joves”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)