Arran d’una pregunta ciutadana adreçada a la iniciativa de Compromís “Volem Saber”

Una pregunta adreçada a “Volem saber” ha estat dirigida pels diputats de Compromís a la Consellera d’Educació. “Volem saber” és un espai de participació que Compromís ha posat a disposició dels ciutadans perquè pugen preguntar tot allò que considerem interessant. Els valencians no disposem d’un mètode eficaç per fer la pregunta de manera directa a la administració autonòmica i és per això que el BLOC JOVE Alcoi ha fet us de “Volem saber” i ha preguntat sobre qüestions varies de la ciutat, entre d’altres l’ampliació del Andreu Sempere.

 

 

 

A través del diputat a les Corts Valencianes, Fran Ferri, el BLOC JOVE Alcoi ha preguntat a la Consellera d’Educació Mª Jose Català sobre l’ampliació del Andreu Sempere, ja que el seu antecessor i ara membre de la Mesa de les Corts, Alejandro Font de Mora, va declarar en campanya electoral al 2011 que, en Alcoi, era prioritària i urgent la remodelació i ampliació del centre educatiu Andreu Sempere. Han passat dos anys sense fer-se efectiva aquesta reparació tan necessària i mes de 600 alumnes han de treballar i estudiar amb dificultats molt serioses per les deficients instal·lacions. El centre educatiu té barreres arquitectòniques, molts serveis estan inservibles per avaries, es pateix de falta d’espai des de fa molt temps i ara s’ha agravat aquesta mancança perquè han d’assumir el Batxillerat d’Art.

“Quan es dura a terme l’ampliació de l’Andreu Sempere?” és, exactament, la pregunta que li s’ha formulat a la Consellera Català.

El BLOC JOVE Alcoi, a través del seu Secretari General Aitor Pla, ha manifestat que “la última promesa va ser a les eleccions del 2011, però portem esperant l’ampliació del centre des del 2007. Són molts els alumnes que no poden exercir el seu dret a una educació de qualitat, ja que les aules no estan en les millors condicions, el material no és el mes apropiat, i hem d’afegir l’ampliació enguany al Batxillerat d’Art. Des del BLOC JOVE confiem en què la Consellera conteste la nostra pregunta, però sobretot que done solucions. Ens interessa molt saber quan tindrem en marxa les obres del centre”. Per últim, el Secretari General del BLOC JOVE Alcoi ha acabat dient que “Compromís demostra amb fets què cal fer per acostar les Corts als ciutadans i presenta iniciatives que pretenen fer de transmissió entre els problemes reals dels valencians i aquells que els haurien de solucionar”.

 

 

Aitor Pla

Secretari General Bloc Jove Alcoi