Si punxeu a la secció TRANSPARÈNCIA del nostre web  trobareu la cronologia completa dels esdeveniments que ens han dut a la situació actual coneguda per tothom. A més, podreu descarregar-vos els documents i les notícies a diferents mitjans sobre tot aquest tema.

El PSOE i EU-L’Entesa han trencat el Pacte de Govern. Com a conseqüència d’açò, el BLOC-Compromís d’Alcoi ens hem vist expulsats del Govern de la ciutat. Els regidors han renunciat a les seues responsabilitats dins del Govern de progrés.
L’excusa que ha generat aquesta situació ha estat fabricada amb vinculacions entre el concert de Serrat i Sabina i la gestió d’adjudicació del Teatre Calderón, que ha acabat amb la destitució d’Anna Serrano com a regidora de Cultura i amb el trencament del Pacte.

Tot fa pensar que una vegada aconseguits els vots del BLOC per part del PSOE i EU per a obtenir l’Alcaldia i la possibilitat de governar a Alcoi  —malgrat els minsos resultats electorals obtinguts pel PSOE—, el BLOC els feia nosa i buscaven la manera d’expulsar-nos de la gestió dels problemes del poble, al qual ens hem dedicat amb il·lusió i entrega. La crisi  de govern creada, evitable amb una bona coordinació, respecte i diàleg sincer –que no ha existit-, deixen palés que estan més preocupats, una vegada mes, pel interessos de partit i del rèdit electoral que en atendre els problemes reals dels ciutadans i treballar per tornar a Alcoi al lloc que sempre hem defensat.