David Abad: “El regidor d’Urbanisme hauria d’explicar amb claredat tot el procés perquè a hores d’ara encara no sabem com s’han puntuat els mèrits de les distintes empreses que han optat al concurs”

El regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi manifesta que el seu grup va formular una serie de preguntes a la Comissió de Governança relatives al procés d’adjudicació del PGOU d’Alcoi i que: “aquestes no es van respondre de manera satisfactòria. Per això ens hem vist obligats a tornar a preguntar sobre aquest tema en el pròxim Ple de l’Ajuntament”.

Declaració en àudio-mp3 punxeu ací

Per al Bloc-Compromís en aquest tema hi ha algunes contradiccions: per una part les declaracions que fa el regidor d’Urbanisme, que no s’ajusten al contingut de la documentació que figura a l’expedient; i per altra, que des del principi no s’ha pogut saber quins son els mèrits que s’han puntuat a les distintes empreses i com s’han puntuat.

David Abad remarca que: “Encara no sabem tampoc quina participació té Evren en la UTE que ha guanyat el concurs, si és que en té alguna, i si s’han puntuat els mèrits d’aquesta empresa o no, ja que com no ens han explicat les puntuacions, no ho podem valorar. Creiem que el tema del PGOU és de gran magnitud perquè el procés tinga tants interrogants, i per això exigim que l’alcalde exigisca responsabilitats a qui corresponga i una total transparència”

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Declaració en àudio-mp3