David Abad: “Per si algú en dubtava, el pacte PP-PSOE va començar amb el PGOU i s’ha acabat de ratificar amb els pressupostos”

El regidor del BLOC-COMPROMÍS a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, considera que, després del resultat del ple d’ahir, el pacte PP-PSOE a la nostra ciutat és una realitat, ja que “És una evidència que es va iniciar amb la contractació fallida del PGOU, i s’ha consolidat amb l’abstenció del PP en els pressupostos, quan dies abans, el Sr. Pastor havia anunciat el seu vot negatiu”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

En opinió d’Abad, i com reconeixia el portaveu del Partit Popular en la seua argumentació prèvia a l’aprovació del pressupost, “El PP, després d’unes últimes converses amb el PSOE, permetia l’aprovació del pressupost, a canvi que l’alcalde Francés defensara el projecte de La Española.

Per a l’exregidor d’Hisenda, “És molt trist, i molt irresponsable per part del PP-PSOE, que, davant de la decisió més important de l’any, com és aprovar un pressupostos, i amb la situació tan crítica en què ens trobem a Alcoi, ahir es dedicaren a pensar en els seus interessos partidistes, «Per a mi els pressupostos, per a tu La Española». Tot davant l’aplaudiment i l’acceptació d’EU”. I es pregunta David Abad, “Quin paper té EU en el govern? Què pinta? Per què accepta aquestos pactes PP-PSOE?”.

Segons el regidor valencianista, és molt curiós, quasi ridícul, que, en aquestes circumstàncies, algú es pregunte el perquè no ha funcionat un pacte progressista en la ciutat d’Alcoi, quan “El govern del PSOE i EU, ahir, ja van demostrar quin és el pacte que realment desitgen; a qui volen de socis: al PP i al Sr. Sedano. El PP, a canvi de La Española; i l’exalcalde, a canvi, de cobrar una dedicació exclusiva”.

Finalitza el representant del BLOC-COMPROMÍS, amb el convenciment que “Per tots els arguments que ja hem explicat al llarg d’aquestos dies passats, i, sobretot, davant aquestos pactes d’interessos que s’evidenciaren anit, el nostre vot negatiu era la postura sensata i responsable, que s’espera d’una organització política que mira de prioritzar el servei al bé comú i a les necessitats a les persones, i que es considera progressista”.

“Sincerament, algú es pot creure que el pressupost del PSOE-EU pot ser progressista, quan el Sr. Sedano i el PP del Sr. Pastor l’han votat a favor o n’han facilitat l’aprovació?”. Es pregunta, per acabar, el regidor nacionalista.

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

 

Declaració en àudio-mp3: