Anna Serrano: “A Alcoi hi ha molts passos de zebra que pràcticament no es veuen, i per això representen un perill per a les persones”

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Serrano, ha expressat la seua preocupació perquè els han arribat diverses queixes de ciutadans i ciutadanes sobre el perill que representa que les ratlles dels passos de zebra estiguen pràcticament esborrades en moltes vies urbanes d’Alcoi.

  Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

És per això que des de Compromís presentarem un prec en el pròxim Ple en què demanarem que es revisen i es pinten els passos de vianants perquè s’ha comprovat que hi ha molts espais on les ratlles són pràcticament invisibles. Aquesta falta de manteniment representa un greu perill per a les persones perquè hi ha zones de molta afluència, com per exemple a la Zona Nord, però també a d’altres barris “—remarca Serrano.

La regidora afig que: “Confiem que el govern municipal accepte la nostra proposta perquè veja la necessitat de resoldre aquest petit problema, sempre en benefici de la seguretat de la ciutadania. És més, seria desitjable que es repintaren els passos de vianants el més prompte possible, ara que la gent ix més al carrer a passejar o a caminar pel bon oratge”.

 

Anna Serrano, regidora del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.