David Abad: “Des de Compromís volem aportar els nostres suggeriments i propostes a les ordenances fiscals i preus públics per intentar afavorir a les persones que més ho necessiten”.  

David Abad ha explicat que el seu grup ha presentat una proposta perquè es revisen algunes ordenances fiscals, amb vistes a afavorir les persones o entitats que més ho necessiten. Aquestes ordenances serien les que entrarien en vigor per al 2014.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

A la secció de documents o punxant ací podeu vore l’escrit presentat. 

Segons el regidor de Compromís: “Hem demanat que s’estudie l’impost de circulació, tenint en compte que l’administració local ha de promoure l’ús dels vehicles menys contaminants, com són els elèctrics o híbrids.

D’altra banda, Abad entén que: “Cal ajudar les famílies més desfavorides, i per això hem plantejat la revisió de l’impost de plus-vàlua per als qui estan patint desnonaments a causa de les hipoteques; i també una mesura important, com és la revisió de les tarifes de l’aigua”.

Des de Compromís recorden que recentment van sol·licitar que els veïns del centre històric tingueren beneficis en l’aparcament de l’ORA; així mateix insisteixen en la necessitat d’una ordenança única  per a regular la utilització de tots els espais públics que depenen de l’Ajuntament (teatres Calderón, Principal, Centre Cultural, Llotja de Sant Jordi, Àgora, etc.). I finalment entenen que: “Cal un consens amb els usuaris per a regular totes les activitats de la Tercera Edat. S’han d’evitar greuges comparatius perquè actualment hi ha algunes activitats per les quals es paga una quota i d’altres no” —conclou Abad.

 

 

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.