David Abad, recopilant diferents declaracions que ha fet als mitjans, ha explicat que el canvi de vot d’abstenció a favorable en el contenciós plantejat per l’Ajuntament sobre la declaració d’ATE va vinculat a l’aprovació de la moció consensuada de Salvem el Molinar.

“Des de Compromís entenem que, a banda del contenciós, és necessària la voluntat política del govern del PSOE i d’EU perquè es prenguen totes les mesures legals possibles perquè es paralitzen les intervencions si no hi ha sentència judicial ferma”. D’una altra manera el contenciós es pot convertir en un procés dilatori, i pot passar com en La Rosaleda, que quan arribe la sentència el mal ja estiga fet.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

La moció presentada per Salvem va ser aprovada i consensuada en les últimes assemblees, i entenem que, com a mínim, tots els partits progressistes d’Alcoi li donaran suport, però també és cert que el PSOE no forma part de la Plataforma, encara que també va aportar idees al text, però a dia de hui no s’ha pronunciat sobre la qüestió.

Des de Compromís també es lamenta que el govern municipal no haja sigut suficientment valents i hagen proposat declarar no urbanitzable TOT el terreny de la Canal, perquè el que s’ha presentat aquests dies és només una declaració d’intencions del PGOU.

 

David Abad, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.