Compromís demana al govern municipal més informació i més participació en els temes municipals‏

David Abad: “Habitualment tenim informació d’assumptes que gestiona l’Ajuntament gràcies al que publiquen els mitjans de comunicació. Aquestes són les mateixes pràctiques que el PSOE i EU denunciaven quan estaven en l’oposició”. 

El regidor de Compromís, David Abad, entén que els grups polítics que formen el consistori alcoià han de tenir més informació i participar en els assumptes que són competència de l’Ajuntament.

El regidor declara que: ”La transparència i la participació no són precisament atributs de què pot fer gal·la el govern alcoià, ja que sovint només es tracta d’una declaració d’intencions: moltes paraules però pocs fets”.

 Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Abad explica que: “A principis de setmana ens vam assabentar per la premsa, per declaracions de l’alcalde, que es pretenia iniciar la reconstrucció dels xalets de la Font Roja, i que el projecte s’havia consensuat amb els grups de l’oposició, quan en realitat a nosaltres no se’ns havia comunicat res. I també hem vist en premsa que s’ha presentat a les associacions de veïns la proposta per a reajustar el servei urbà d’autobusos, un tema del qual el govern municipal tampoc no ens havia parlat”.

Des de Compromís lamenten que no se’ls informe de la majoria de temes, ni com a veïns ni com a partit que forma part de l’Ajuntament d’Alcoi, o que se’ls informe a posteriori (com ara la reconstrucció dels xalets de la Font Roja i la nova proposta del servei urbà d’autobusos), quan ja s’ha presentat als mitjans de comunicació. “I l’alcalde i els seus regidors haurien de buscar el consens i la complicitat de tots els partits, tenint en compte que són un govern en minoria. Vista la situació econòmica i política actual tenim l’obligació d’ajuntar esforços, fer aportacions i propostes constructives en benefici del bé comú” —conclou el regidor.

David Abad, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *