Compromís espera veure els detalls del contracte del servei urbà d’autobusos per fer-hi aportacions‏

Anna Serrano: “Estem d’acord amb l’estalvi, però cal tenir en compte que l’autobús urbà és un servei a la ciutadania, i que s’ha de garantir el seu bon funcionament. Esperem que el contracte amb l’empresa es faça en les millors condicions.”

La regidora recorda que: ”Compromís ja fa anys que proposava una línia que pujara al poliesportiu entre setmana, els dies d’entrenament —ara només es planteja que funcione els caps de setmana. I també ara plantegem la necessitat que, de dijous a dissabte, hi haja línies d’autobusos que allarguen l’hora d’acabar al centre, ja que cal donar servei al públic que acudeix al teatre, actes culturals i activitats d’oci en general.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

La regidora de Compromís, Anna Serrano, ha declarat que el servei urbà d’autobusos ha estat deficitari econòmicament, ja que el PP durant molts anys ha prioritzat l’interés de l’empresa i no de la ciutadania. “En aquests moments, perquè hi haja un estalvi real és necessari tancar molt bé el contracte i saber com es modificarà. És important, a més, conéixer si el govern municipal té previst recuperar aquest servei com a públic, tenint en compte una vella reivindicació d’EU, que sempre ha defensat que calia rescatar-lo —puntualitza.

Serrano expressa que: “És imprescindible que funcionen els pannells digitals que indiquen el temps que falta perquè arribe l’autobús; de fet, haurien d’haver-ne en quasi totes les parades. Però aquests pannells han d’informar de l’hora que passen —no de la freqüència— i del temps que falta perquè arribe el pròxim autobús. I sobretot, cal que l’Ajuntament supervise que es complisquen els horaris, ja que actualment hi ha freqüències teòriques de 10-12 minuts que arriben a tardar realment uns 30 minuts.

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *