Compromís preguntarà en la propera Comissió Informativa sobre la neteja viària‏

Paco Blay: “Una informació ens diu que  hi ha operaris de l’empresa encarregada de la neteja d’Alcoi que actuen en altres municipis. Volem saber si és veritat i si hi ha control per part del govern local d’aquest tema ”  

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que en la propera Comissió Informativa preguntaran sobre un aspecte que afecta a les arques municipals i a la neteja viària: si és veritat que operaris de l’empresa encarregada de la neteja viària d’Alcoi actuen de tant en tant en altres municipis i quines repercussions té respecte al contracte de neteja amb l’Ajuntament.

El regidor manifesta que la informació els arribat des de la ciutadania, però que abans d’adoptar una posició clara sobre el tema, volen saber al respecte si:

1.      És veritat.

2.      Hi ha control i vigilància municipals d’aquest tema.

3.      És legal aquesta pràctica.

4.      Afecta a la facturació de l’empresa a l’Ajuntament.

De les respostes poden derivar-se accions o propostes sobre el problema tan important per a la ciutat com és la neteja viària i la mateixa despesa que genera: si cal revisar-la, si cal controlar-la millor, si cal insistir en alguns temes (com p.e. la neteja dels albellons), etc. “De les respostes que ens done el govern municipal a les preguntes, fixarem en Compromís la nostra posició concreta”, ha conclós Blay. 

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *