Compromís dóna suport a la proposta de l’Ajuntament de Villena perquè hi haja un accés a l’estació de l’AVE des de l’autovia

David Abad: “La ubicació actual de l’estació de l’AVE de Villena, enmig de bancals i molt mal comunicada, és un entrebanc per als viatgers”.

El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha manifestat el suport del seu grup a la proposta de l’Ajuntament de Villena que es tractarà en el pròxim Ple. “Concretament demanem al Ministeri de Foment i a la Conselleria d’Infraestructures que agiliten els tràmits perquè es duga a terme de forma urgent un enllaç directe entre l’Autovia A-31 i l’estació de l’AVE de Villena, que abasta en la seua àrea d’influència  més de 20 municipis i  més de 400.00 persones” —expressa David Abad.

 Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

El regidor insisteix que aquesta actuació és tan important o més que la connexió entre Alcoi i l’estació de l’AVE per autobús —una mesura útil per a tots. Perquè, per molts autobusos que s’hi posen, l’estació està ben amagada i el seu accés continua sent difícil —i ara del que es tracta és precisament de resoldre l’accessibilitat. A més, l’autobús no podria donar servei a tots els pobles afectats ni en milloraria els accessos.

Abad recorda que  “des de Compromís sempre hem pensat que les inversions en les línies AVE no eren prioritàries perquè repercutien negativament en les dels trens de rodalies, molt més utilitzats pels ciutadans i que presten un servei més útil. Però ja que està construïda la línia, cal intentar facilitar l’accés a eixe servei; i en la ubicació actual s’aconsegueix totalment el contrari”.

El portaveu de Compromís considera absurd invertir tants milions en la línia de l’AVE i les estacions corresponents, i no tenir present aquest aspecte importantíssim de l’accessibilitat, que és definitiva la clau que pot facilitar el seu ús per part de la majoria de la ciutadania.

 

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *