Compromís s’alegra que al Sr. Agulló li semble correctala fórmula que Compromís va crear per a la gestió del Teatre Calderón.

David Abad: “L’estalvi de què tant presumeix el Sr. Agulló ara, el va generar Compromís amb la fòrmula de gestió que en el seu moment va crear, i que va ser posat en dubte per ell”

Anna Serrano: “Agulló va dir que revisaria  el contracte de gestió del Calderón que havia signat Compromís. Pel que ara presumeix, li ha semblat tot correcte”

Davant les declaracions de l’actual regidor de Cultura, Paco Agulló, en el sentit que presumeix que l’estalvi en la gestió del Teatre Calderón, que xifra en més de 450.000 euros anuals, tant el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad,  com  la regidora Anna Serrano, han informat que precisament el model de gestió que ara s’està seguint –contractar solament la part tècnica, i deixar la programació al mateix Ajuntament- i que amb tanta satisfacció anuncia el regidor d’EU, va ser proposat, estudiat i signat per la gestió de Compromís quan formaven part del govern.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

David Abad recorda les dures manifestacions que el regidor Agulló va fer al seu moment contra la gestió del Teatre Calderón, arribant a amenaçar que revisaria els aspectes tècnics del  contracte per si calia modificar alguns aspecte. “Sembla que tot estava correcte perquè no solament no s’ha modificat el contracte, sinó que a més presumeix d’un estalvi que havia decidit en el seu moment la regidora de Compromís, oblidant Agulló tot el que va dir en el passat mes de novembre, quan posava en dubte el model de Compromís. La memòria és curta”.

Per la seua banda Serrano observa que el model vigent, contractar la part de manteniment tècnic i programar les diferents activitats des de l’Ajuntament, és precisament el que ella va propiciar perquè suposava un estalvi de més del 40% en les tasques de manteniment i un total control tant de la programació com de la taquilla, cosa que no era possible en el model de gestió anterior del PP.

En el seu moment Agulló va criticar el model de gestió perquè EU vol que tot siga públic; però no li deu semblar malament quan no solament no ha modificat el contracte que vaig signar en el seu moment sinó que a més presumeix precisament d’eixos dos aspectes: el de l’estalvi en la part tècnica i en el la recuperació de la programació”, ha conclós Serrano.

 

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *