Compromís denuncia el cobrament de comissions indegudes en ingressos municipals per part d’una entitat bancària.

Paco Blay: “Demanem al govern PSOEU que resolga aquest anormalitat i que l’entitat bancària en qüestió retorne les comissions als seus usuaris” 

Durant aquests dies està obert el període de matriculacions al Conservatori d’Alcoi. I concretament la setmana passada molts pares es van sorprendre a l’hora de satisfer les taxes corresponents, perquè una entitat bancària cobrava per la gestió 2 euros de comissió. Com, a més, s’ha incorporat aquest curs una nova quota trimestral, és previsible que aquesta entitat continue cobrant la mateixa comissió. Per això, el regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que preguntaran al govern municipal d’Alcoi sobre aquesta situació que consideren, segons les seues informacions, que caldria corregir.

Segons el regidor, “tenim entés que les quatre entitats bancàries col·laboradores de l’Ajuntament no poden percebre cap comissió quan es tracte de pagaments/ingressos per a l’Ajuntament, siga quin siga el concepte: taxa, tribut, etc.”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Per aquest motiu Blay informa que el seu Grup Municipal de Compromís preguntarà al govern si coneix aquesta circumstància del cobrament de comissions per part d’una entitat bancària col·laboradora, si poden les entitats bancàries col·laboradores de l’Ajuntament cobrar comissions per ingressos a favor de l’Ajuntament, i què en pensa fer el govern davant d’aquest circumstància.

En cas que el cobrament de la comissió per part de l’entitat bancària siga irregular, Compromís demanarà al govern PSOEU “que el govern ordene d’immediat que l’entitat bancària retorne les comissions cobrades i, d’ara endavant, no les exigesca als ciutadans quan es tracte d’ingressos municipals”.

 

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *