COMPROMÍS demana al govern municipal més coordinació de les activitats que organitza per als ciudatans.

Paco Blay: “La vesprada del dimarts passat hi ha haver quatre activitats organitzades pel govern, algunes fins i tot depenent del mateix departament. Si es vol que els ciutadà hi participe, se li han de donar facilitats” 

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, denuncia la falta de coordinació que existeix al govern municipal a l’hora d’organitzar activitats de cara a la participació dels ciutadans.  “No és seriós que des del govern s’organitzen en un mateix dia tres o quatre activitats i quasi a la mateixa hora, sobretot perquè algunes d’elles eren xerrades de conferenciants que venien de fora, alguns fins i tot de lluny”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

El regidor recorda que de tant en tant se superposen activitats i  que hi hauria que buscar la manera de coordinar-se per donar facilitats al ciutadà, ja que se suposa que les activitats s’organitzen per a què participen –o gaudisquen- els ciutadans. “Però el cas va arribar ja a un extrem excessiu el passat dimarts en el qual hi havia xerrades en l’Àgora sobre economia del Bé Comú, conferència en el Viaducte sobre Pau i Solidaritat, sessió de pressuposts participatius en un barri, i assemblea del Consell Econòmic i Social. Tots els actes van tenir lloc entre les 6’30 de la vesprada i les vuit, però no tots van tenir la mateixa cobertura publicitària/informativa, malgrat estar organitzats la majoria dels actes per una mateixa regidoria”.

Blay lamenta aquesta falta de coordinació de les diferents regidories del  govern que, a l’hora de la veritat,  impedeixen que el ciutadà amb inquietuds  poder participar en tots els actes que s’organitzen a la ciutat. “Són esforços que es queden curts perquè obliguen el sector social més interessat a elegir entre les diferents opcions, quan si s’organitzara en dies diferents podrien tenir l’oportunitat d’assistir-hi”.

Acaba la seua nota Blay considerant que “aquesta falta de coordinació solament mostra que cadascú va a la seua, que no hi ha planificació conjunta ni els regidors es comuniquen entre ells les diverses activitats a desenvolupar, com seria imprescindible, per tal de poder oferir el ciutadà de la forma més òptima totes les iniciatives que es porten a terme”.

 

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *