Compromís demana la participació dels joves en la Política Municipal‏

Sabina Gregorio: “Ja fa mesos que el govern municipal ha deixat aparcat el Casal de la Joventut, tot i que va anunciar que duria endavant aquesta proposta de Compromís. No sabem si el Casal de la Joventut serà prompte una realitat”. 

La regidora de Compromís ha explicat que el Casal de la Joventut era un projecte presentat inicialment pel seu grup quan formava part del govern de la ciutat i que va rebre el vistiplau de la resta de regidors. “És el mateix que va passar amb la proposta del bus de la festa, que també vam fer en el seu dia, i que la Regidoria de Joventut ha dut endavant.”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Sabina Gregorio, tot i que valora positivament alguna iniciatives com aquesta per la bona acollida que ha tingut per part dels joves— considera que la programació d’activitats és molt pobra i que no respon a les necessitats dels joves de la nostra ciutat.

La regidora manifesta que: “Aquest govern no té definida una política en matèria de joventut. I això es constata en la programació d’activitats culturals i d’oci que s’ha presentat per a aquest últim trimestre de l’any. I si, a més, hi afegim que una de les banderes d’aquest govern és la participació, no entenem quins mecanismes utilitza la Regidoria de Joventut perquè els joves alcoians participen en la presa de decisions sobre les activitats i els temes que els afecten.”

No podem esperar que es resolga l’espai físic perquè funcione el Casal de la Joventut. La Regidoria va assumir el compromís de posar-lo en marxa i encara està pendent. No s’ha fet cap assemblea del Casal des de fa molts mesos i els joves han de tenir alguna via de participació; per tant, s’han de buscar alternatives provisionals a aquesta necessitat d’espai” —conclou Gregorio.

Sabina Gregorio, regidora del Grup Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *