Anna Climent: “Sent així que la zona de la Canal està afectada per la normativa del parc natural, no entenem com la Conselleria de Medi Ambient no ha consultat al seu Consell rector”.

Enric Morera, diputat del Grup parlamentari Compromís, ha formulat a la consellera de d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient diverses preguntes relatives al trasllat de La Española a la Canal.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací

 Segons Anna Climent: “La Conselleria de Medi Ambient, a requeriment dels grups ecologistes, s’ha limitat a reiterar que la iniciativa de l’empresa Alcoinnova és compatible, és a dir, que el projecte es pot adequar a l’entorn, encara que amb algunes correccions”.

La regidora manifesta que: “D’altra banda volem recordar que la Font Roja és un parc d’incalculable valor per a les alcoianes i alcoians i que cal preservar-lo de qualsevol amenaça, i aquest és precisament l’objectiu principal del Consell rector”.

Des de Compromís insistim que no es pot vulnerar la normativa del parc natural de la Font Roja i preguntem a la Conselleria quines mesures correctores té previstes perquè aixó no passe” —conclou la regidora

 

Anna Climent i Montllor, regidora del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.