Anna Serrano: “Açò és una provocació en tota regla. El PV no pot quedar-se sense mitjans públics i en la nostra llengua, tal com marca el nostre Estatut d’Autonomia”.

La resposta del president de la Generalitat a la sentència del TSJCV que declara nul l’ERO a la televisió valenciana no s’ha deixat esperar: Fabra anunciava ahir el  tancament imminent de RTVV. “Una resposta autoritària i impròpia en un estat de dret. I tot sense haver demanat responsabilitats als directius i sense haver fet cap autocrítica” —ha declarat la regidora de Compromís.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Anna Serrano manifesta que: “Immediatament després de l’anunci del president de la Generalitat, milers de ciutadans i ciutadanes s’han posicionat en contra del tancament de l’ens autonòmic. Amb això, les valencianes i els valencians exigim una RTVV sense corrupció, pública, de qualitat i en valencià”.

 “Des de Compromís insistim que s’ha arribat a l’actual situació per la incompetència pública i manifesta del PP, que no pot justificar-se dient que no hi ha diners per a tot i que ara és prioritària la sanitat o l’escola. A aquestes altures el govern d’Alberto Fabra no té cap credibilitat a l’hora de defensar l’estat del benestar. Els mateixos treballadors insistien que en Canal 9 hi ha hagut un balafiament de despeses escandalós, un deute que mai no s’ha explicat, uns càrrecs directius acusats de diversos delictes i una gran manipulació informativa”.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi expressa que: “a la vista de totes les reaccions que hi ha hagut per evitar el tancament de Canal 9, fem una crida al consens i presentem una moció al Ple del mes de novembre de l’Ajuntament d’Alcoi. Reclamen una televisió pública pròpia, plural, independent, amb vocació de servei, i que tinga com a objectius la cohesió social i promoció de la llengua i la cultura del nostre poble.

 

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.